NU JÄVLAR!!!

dag två passerad!

startvikt denna ggn var 92.4=)

och denna ggn är det allvar.. för det är ju så att jag fått en polare att hänga på, så två tjockisar mot smalare mål=) så om jag inte gör det nu, då blir ju vi en smalis och en tjockis och det vill jag ju INTE =)

så nu jeavlar =)

dagarna är långa och jobbiga, men jag försöker att gå ut och gå hela tiden. igår var dag ett och jag gick in till min mamma med en rask takt på 1,30 timme och sen därefter gick jag och hon i ganska rask. rask nog att jag var svettig som en gris. vi gick då i 2 timmar fram tills jag skulle på sjukan för att plocka bort stygnen och bandaget på handen då jag opererat den. idag blev det dock inte så lång promenad för det vAr så kallt. dte är nämligen så att jag har asont ihanden så jag får inte på mig mina vanliga kläder och får gå i en väst och astunna tröjor.  men blev iaf en prommis på ca 45 min. men imorn då ska jag gå fram och tillbaka till liljeholmen. motsvarar ca 2x45 min.

65 kg 65 kg 65 kg.. ja snart är jag där =)

utan att flagga..

..för mycket så kan jag iaf tala om att jag BÖRJAT igen! började igår och jag känner mig faktiskt redo FÖR jag har hittat ett "viktigt" mål=)

målet är att i maj ska jag på återträff med klassen från 9:an  och då VILL JAG INTE SE UT SÅHÄR!!!!!!

så nu är det ju skärpning, dessutom har jag köpt en assnygg klänning i en och en halv storlek för liten.. så nu ska jag NER!

föresten. kul att det är ca tre personer som är ihärdiga ( eller hur säger man) som läser min blogg i princip dagligen och förmodligen tror på mig, bara det känns ju underbart! =)


ja då tänkte jag ju..

att jag skulle ha börjat förra veckan. MEN icke sa nice.. jag bli sjukt förkyld och världens huvudvärk samt urinvägsinfektion! KUL!!

I löööve it!!

RSS 2.0