93.3 kg

nu har jag faaan legat på 93.3 kg i  flera dagar.. det gör mig galen!! hoppas jag gått under 93 imorn!!!!

Dag 5 =)

Gårdagen var en riktigt jobbig dag då jag hade huvudvärk hela dagen..  blev iaf lite kvällsmys med vitt vin och sprite zero.. vilket kanske inte var så bra... eller?! vikten var iaf 95,4 kg idag.. vilket var en viktminskning på 100 gram sen igår..  kanske inte så bra att dricka lightläsk.. jag vet inte.. vissa tycker och vissa tycker inte.. vem ska man lyssna på?

 

idag börjar iaf frukosten med två kokta ägg som jag mosar i smör.. JÄVLIGT GOTT!!! wow.. det gillade jag! och sen ett paket bacon.. haha låter tok för mycket, men kanske inte.. iaf så ät jag allt.. men hur kan det komma sig att rå bacon är godare än stekt..? får man äta rå bacon? får och får.. det är väl bara till att äta.. men är det bra eller dåligt.. i både lchf syn och i hälsosyn.. kanske mask i magen? men det är ju såå jävla gott.... :P


Frukost + vikt

Dagens vikt blev 96.3 kg!! WOW!! 2 kg på en dag, inte illa!
.
Dagens frukost blev också en ny variant.. ÄGGMJÖLK!! Låter ju hur äckligt som helst men faktiskt ganska gott.. iaf om man jämnför med att äta dess äckliga kokta ägg!
.
.
Äggmjölk recept
.
2 råa ägg
50 gram smör
3 dl kokande vatten
Kanel
.
.
Stavmixxa detta!
.
.
Drick och var glad =)

grannen kom med tårta!

haha.. jaa idag är min andra dag på lchf.. det har gått skitbra tycker jag.. har varit ganska hungrig men det ger väl med sig!? hoppas jag iaf!
.
Idag har jag sorterat, slängt och tvättat... WOW effektiva jag!
.
.
Men när jag ska gå från tvättstugan så kommer min granne med en stor tårta och säger.. "tack så mycket för att jag fick stå på din plats" SHiiit!!! en tårta!! vem ska äta den.. kan ju inte ge en halv tårta var till barnen.. haha.. men men.. varken jag eller manen kan ju äta.. så nu har vi bjudit en annan granne på tårta. och imorn kommer en polare hit på besök.. så tårtan kanske kan gå åt.. =) men inte åt mig iaf..:P
.
.
Imorn får vi se vad vågen säger ;)

resan är igång..

.. och jag har reggat mig på en sida där jag skriver in mina mål och vad jag äter.. nu är det dags för två äckliga ägg.. haha.. jag förstår bara inte hur folk kan tycka ägg är så gott.. det smakar ju inget och äggulan är torr och jävlig!
.
Nu ska jag även dricka en kopp kaffe med en skvätt grädde och en klick kokosfett..
.
Tack och hej leverpastej! =)

Dagens mat!

Frukost= 1,5 paket bacon
.
Lunch/Middag= sallad med kycklinbröst
.
Kvälltilltugg= en ölkorv och en skiva choritzo

Idag började..

Min viktminskning.. med LCHF!!
tyvär har jag haft semester vilket medför en hel del lyx.. men idag vägde jag stadiga 97,8 kg..  så nu börjar resan till mina 60-65 kg!! Jag välkomnar nu fettet ut ur kroppen ;)

RSS 2.0