"nu jeavlar" hit och "nu jeavlar" dit..

vaför kan jag bara inte ta mig i kragen och säga. "idag börjar mitt nya liv" vaafaan.. fattar inte varför det ska vara så svååårt för..!

taaaaadaaam!!!!!

MAGPLASK!!
.
.
så är det.. okej... första dagen är alltid ren skit.. så imorn blir det andra bullar... uj uj uj.. hur ska jag överleva d¨å jag lovat min dotter att baka kakor!!! HUM..., jag är ju inte så jätteförtjus i kakor.. så kanske kommer det att gå vägen.. *Hoppas*
.
.

nackdelen med det här..

.. är att jag får ALLTID en sån smärta i magen första dagen.. och att man pinkar utav.. GUD OCH FÖRBANNELSE!!!! =)
.
.
.Iaf 1,5 liter dricka gjord och två shake... jani... jag kan nu säga att NU TÄNKER JAG BÖRJA MED ALVEDONEN IGEN!!
.
.
fattar inte.. först aomgången för ett år sedan så jag gick ner till bröllopet.. då led jag inte av någon huvudvärk.. och NU LIDER JAG HELA TIDEN!!! =(

nu jävlar!! DAG ETT!!

slapphänt här!!
.
.
vägde mig på vågen och blev förskräckt!! 88,1 kg!!!!!!!!!! Uj uj inte bra!
.
.
Nu har jag hitills hunnit dricka 50 cl vatten och en banan/choklad shake samt en het kycklingsoppa!!! nu sitter jag med.. jaaaa.. jag vet.. SAFT!!!! men bättre att komma igång med saften än inget alls.. =)
.
.
jag märker att man blir för bekväm med att komma tillbaka i sina gamla kläder! =/ surt som fasiken..  men nu har bekvämligheten satt sin kvot. och jag måste gå vidare på min resa!! 7:an HERE I COME!!! =)
.
.

.. och jag kommer inte igång nu heller!

hum.. MEN IMORN SKA JAG IGÅNG!!!!!!!
.
.
Min dotter sa för ett par dagar sen:
.
.
"men mamma du får inte äta mat ju, du ska ju äta din currysoppa för du ska ju bli smal"
.
.
Awwww..
.
.
.
eller som min syrra sa igår,
"hur går det för dig med vikten?"
-njee går inte så bra =(
Men vafan, skärp dig nu! börja igen, det har ju gått så bra"
.
.
eller som min dotter sa för en vecka sen.
"mamma ät dina äckliga pulversoppor, du ska bli en smal mamma".
.
.
Jaa vad säger man!?!?! Sicket barn jag har.. hon stödjer mig! =)

okej.. jag har inte kommit igång!

dessutom så är det "jag och min mans ett års dag idag" vi har varit gifta i ett år.. såå jag började nu  i morse.. men kändes inge kul nu när jag tänkte på ETT ÅR!! =) så jag vet inte hur det slutar idag.. men big deal!! =)
.
.

47?..

vet ni.. jag tappar fokus hela tiden.. såå jag tror jag börjar på dag ETT imorn!!
.
.
ett ett ett.. och hoppas på att det ska bli bättre..

schemat kommer fram!

jaa.. Ytterliggare ett papper som tejpas upp!! =)
.
.
fram med tre påsar, en literkanna + saften.. (blir en kickspark nu i början) kryddorna och sen ... tjaa.. BARA Å DRICKA!!
.
.
Ah, just det... alvedonen glömde jag! =)

45.. BAD ME!

Jag tror att jag är duktig ibland, men jag ställer bara till ett helvete för mig själv!
.
.
jag borde ha tagit mig en shake när barnen åt frukost, men istället så sprang jag runt som virrig mamma fram och tillbaka för att hinna i tid till dagis..
.
.
När jag kom hem från dagis borde jag ha druckit vatten som jag brukade och även tagit den shake jag missade på morgonen.. neej, då stressar jag mig in i duschen, sminka mig snabbt och sen in till "vaffinarna" hos mamma och sen för att gå på bio..
.
.
när jag väl är där så har jag varit så smart att jag har tagit med mig shake.. men jag drar självklart ut på tiden med tron om att jag kommer få vara vrååålhungrig på kvällen!!!
.
.
Tillslut innan jag lämnar mamma så dricker jag en shake.. BRA MIA! ÄNTLIGEN!! + ett litet glas mia... *tummen ner*
.
.
Sedan bär det av till stan för att shoppa lite.. vi skiter i bio! vi shoppar runt.. skojj, jag hitta en spindelnätströja på C.U.M för 99 kr SOM JAG KUNDE HA!!! och roligast av all är när butiksägaren säger.. "du har inte varit hit på ett tag va?" njeeah.. faktiskt inte.. "jag tyckte jag kände igen dig" =) heheh.. mycket trevlig kvinna =)
.
.
Iaf... vi vandra runt.. som vanligt ligger huvudvärken på... men jag knaprar dessa tabletter DAGLIGEN.. inga val här inte! =)
.
.
Sen åkte jag hem.. hämta barnen.. lagar mat.. och vad gör jag!!??!?!?! jag äter! tjahop!! aja.. dagen är förstörd.. inge mer att göra åt det.. men jag fattar inte vad jag tänker med.. det tar 3 min extra för mig att fixa min shake.. den tiden har jag!!!!  skärpning!!!!

Dag 44!

Hej hopp... helgen har sprungit förbi!! tyvär blev den inte som jag förv'ntat mig och självklart tyckte jag att det var lite småtråkigt ute.. känns som jag har  blivit gammal och inte är en festarmänniska längre.. uiiih!!
Jag mådde dåligt på söndagen, fasten jag inte drack alls mycket.. aja.. smällar man får ta!
.
.
IIaf jag har druckit en kycklingsoppa och en liter saft.. magen slog backen i.. och jag fick illamående och magont.. ah som det brukar vara första dagarna!
.
.
Sommaren är i princip här.. och jag känner mig asstressad och bara paniken slår mig i ansiket och säger "du skulle ju varit smal snart" jag har ju bara kommit halvvägs.. aja.. nya tag!! Jag är på vägen igen.. och jag känner i kroppen att det kommer att gå bra.. men.. dag 4-5 då säger kroppen tvärtom!! JAG VET!!
.
.
SJälvklart så kom huvudvärken med en såndär dunkade typ tillbaka och förmodligen får jag lida med det!!!! KUL!! Naaah!
.
.
S¨¨ nu sk ajag messa min konsulent om att få komma in och köpa lite mera gotti;)

dag 41 snart slut..

och dag 42 är på insprång, jag längtar såå mycket.. ska bli superkul!
.
.
Jag funderade lite på här i sommar.. jag tänkte om jag ska försöka "ta sommar när jag gått ner till 75 kg" och sen i sommar gå på CK varannan vecka..? eller.. haha.. jag TÄNKER FÖR MYCKET.. Jag vet.. jag gör inget annat än TÄNKER TÄNKER.. och jag tror att mitt tänkande förstör mer för mig än vad det är..

41 dagar har gått..

och jag kommer inte riktigt in i de! men nu är det bara en dag kvar, sen är det party party.. sen är det ON THE ROAD AGAIN!!!

40...

Jag halkar av som på ett bananskal!!! =) men vafaan gör man?!!?.. hum.. aja.. lördagen stör mig såå jag har valt att skita ia tt slösa på mina härliga påsar och startar på söndag förmodligen..
.
.
Heöt sjukt vad min hjärna ställer till med för problem.. den skapar mer prblem än vad det är! Konstigt noG! =)
.
.
LIVSNJUTARE!! jag känner mig sjukt smal och snygg i ansiktet..och så kan jag också glädja er och mig själv att jag har minskat runt vaden med 3 cm och det resulteade att jag kan nu få på mig mina schyssta skor jag köpte i vintras, HELT SJÄLV.. kan visa bild på dem på söndag =) hihi.. PÅMINN MIG!! =)

dag 39 snart över..

och jag har brutit mitt löfte! TRÅKIGT NOG! men jag tänker iaf inte sova hemma. så det sa!! min barnfria dag/natt.. thats it!
.
.
Tyvär så smakade jag två matskedar potatissallad.. och nyss några mosarella bollar.. ah.. inte kört iaf, jag har skött mig i övrigt.. jag STÖR MIG PÅ LÖRDAGEN.. den förstör mitt tänkande.. sjukt jag vet.. men så är det.. det bara finns som störningsmoment.. även om jag tycker att det ska bli ASKUUUUUL på lördag så stöör det mitt tänkande nu. så helst vill jag att det ska vara lördag NU så "skiten" är över..
.
.
På fredag MÅSTE jag oxå äta.. haha.. fan asså.. skulle ju ha knytis på dagis ju imorn.. men båda barnen är sjuka, så vi kan inte gå!!!! tråkigt tråkigt.. men vad gör man?!? vi handlade ju all mat till morgondagen häromdagen.. grönsaker, kycklingfile, pesto, pasta.. JUST för detta tillfälle.. så nu har vi massa grönsaker som inte äts upp om inte jag äter dem dvs.. barnen äter självklart grönsaker, men inte så mycket.. och inte ruccola... inte såå populärt:P
.
.
men men.. bara torsdag och fredag kvar.. sen lördag. och sen är det SHAME SHAME SHAME!!!

39;)

dagens första shake är drucken.. choklad! men jag måe säga.. det smakar pekka i munnen! :P
.
.
nu börjar jag känna oro.. haha.. ena barnet har förmodligen vattkoppor och de andra har magsjuka.. KUL!!
.
.
Snart dags för en liter vatten.. =) sen bär jag iväg.. :P

dag 38 snart slut..

.. och jag är vrålhungrig och ha huvudvärk!

jag har överlevt!!! WHooO!

Ah.. jag har överlevt dagen.. BRA MIA!!
bara onsdag, torsdag , fredag kvar.. och sen en blandning mellan helvete och glädje på lördag.. och sen  fortsätta på söndag.. =) JAaa.. ser ut att bli en kämpig vecka.. MEN JAG SER LJUSET;)
.
.
Tre goooa soppor.. och nästan tre liter vatten drucket.. =) såå bara ett glas vatten kvar.. sen har jag fullbordat dagen..  :P
.
.
Imorn tänkte jag köpa ett par fina skor till på lördag, någon som har tips på vad man kan ha för skor på sig till en kort kort klänning, och glansiga tights? =).
.
.

Snart över..

dagen är snart över och jag har LYCKATS!!!
.
.
men nu på kvällen fick jag lite nedstämdhet och tankarna flödar.. fick nämligen nyss reda på att en granne sett att det varit inbrottsförsök igår på våran bil utanför porten! ANDRA GÅNGEN!! första ggn lyckades dem och nu har vi bytt bil.. såå.. känner mig fan inte alls säker!!
.
.
Blir så less!!! =(

jamen då är jag igång då..

.. men suget efter en ben och jerry glass... AAW!!
.
.
.
Men det finns inga kvar i frysen, så det gör inget:P hahah..
.
.
Nu har en banan/choklad shake, en liter vatten och snart en kopp kaffe slunkit ner i magen.. huvudvärken driver mig till vansinne.. men men, vad gör man?!?!

Dag 38 och jag har kniven mot strupen..

eller som charlie i lyxfällan säger:
"om det här inte är pistol mot tinningen så vet jag inte vad det är"
.
.
Hahha.. inte riktigt såå.. men jag kan väl iaf leka! ;)
.
.
Neeeej klockan  är 8.a... JAG MÅSTE FIXA FRULLE!!!!

Dagen har nu börjat..

DAG 38!!! och nu finns det ingen utväg mer än att ta hand om barn på söndag.. GLÖM OCH DRÖM!
Jag ska stå ut!!
.
.
Frukost kl 8: Banan/choklad - HELT OKEJ! lite slemmig tyckte jag! :P
.
.
1 liter vatten 9-10
.
.
Lunch kl 12: Het kycklingsoppa + halv liter vatten
.
.
halv liter vatten 13
.
.
15-16 KAFFE!!!!
.
.
1 liter vatten kl 17
.
.
Middag kl 18/19: Het kycklingsoppa!
.
.
kvällsfika med semlor och tee... eller kanske bara tee ;) hahaha!

vilken kommentar! :)

"Du, vilka snygga ben du har. Jag vill oxå ha såna släta ben. Mina är tjocka och gropiga :-("
.
/kitty
.
.
haha tackar.. men duuu.. jag loovar... jag har ju "TAJGERSTRAJPS" på magen istället, det är komplimentet ;)

aah lite nervös!

inför imorn... haha.. JAG MÅSTE VERKLIGEN SKÖTA MIG!!! haha jag tänker helt enkelt inte vara barn"vakt" på söndag!! not not not!!

haha.. nu jävlar!

haha.. okej, jag smakade lite potatisbullar! men nu har jag fått fan för det!! =)
.
Gubben och jag har gjort ett muntligt kontrakt som nu är öppet för alla..:P
såhär lyder det:
.
JAG MÅSTE SKÖTA MIG UTAN ETT ENDA FUSK ELLER SMAKBIT ÄNDA TILLS PÅ LÖRDAG, FÖÖÖR ANNARS.. SÅ MÅSTE JAG KOMMA HEM PÅ LÖRDAG NATT OCH TA HAND OM BARNEN NÄR DE GÅR UPP MELLAN 6-7 PÅ MORGONEN.
.
.
Saken är den att jag ska på återträff med 9.orna, äta Tacos hos polaren och dricka lite gott.. och sen gå ut till imperiet för att festa med de andra... och då vill jag INTE HEM OCH TA HAND OM BARN på morgonen!
.
.
Även om jag ska försöka sikta mot en "ingen baksmälla" så kommer man iaf vara lite segare än normalt! =)
.
.
Några tips på "smalare" dricka..?

HEMSKA TROSOR!!

Javeeet!!!! hahah.. men nåt ska ju hålla fläskmagen innanför byxan!!
.
.
Jag skrattar så jag grinar nu... fan vad man ser ut!! verkligen skärpning! pinsamt i sommar annars...

hahahah.. jag tror jag dööööööööööööör!!

Här kommer mina efterlängtade hemska bilder!! HAHAHA!!
och jaa blek är jag.. men inte såååådär blek!!! ser ju bedrövligt ut!
Jag vill också tala om att den rosa bh.n är lite liten.. runt bröstkorgen.. HAHA.. men orkade inte lämn atillbaka den.. JAG SKA JU FAKTISKT NEEER I VIKT,.. INTE BEHÅLLA!!!
men iaf. jag la iaf märke till att:
*lårmuskeln (heter det så, framsidan av låret) syns till numera..
* jag har inget fläskveck i midjan
*det går innåt i midjan

37??

min konsulent kommer kill mee!!!!! hahah.. jag vågar inte ens säga något!!! :D
.
.
Helgfan!!! den avbryter mig hela tiden och jag är bara sååå insnöat på problemet med att fixa knytismat till dagis på ftorsdag!!!!
.
.
Jag har halkat av banan och måste börja på "Nytt" igen.. surt som fasiken.. JAG VILL.. men se rbara problem me dveckan.. jag vill jag vill!!
.
.
dessutom vägde jag mig igår, 86.0!! jaa bättre än uppåt fast jag hade kunnat gått ner!! jag är som jag tidigare sagt! ETT HOPPLÖST FALL!! sommaren är snart här och jag får obehagliga känslor om att jag snart inte orkar bryyy mig.. stressen kryper över mig!!! men ändå så VILL JAG!!!!!
.
.
idag har jag ätit typ 2 fiskbullar och en fjärdedels liten potatis.. ångesten ligger fortfarande över mig.. och jag känner bara för att skita idagen och bara äta.. men ändå så känne rjag att nee.. jag behöve rinte äta något! KLÄDERNA SITTER JU SÅÅ BRA.. men dom vill jag ju inte ha längre.. jag vill ju ha mindre kläder..
.
.
MIA FÖR FAN:: SKÄRPNING... bara 21 kg kvar till 65 kg.. alltså HALVVÄGS:.. nästan.. det är ju bara 4 kg kvar tills 20, kg smällen... varför varför...!!!
.
.
MEN EN SAK KAN JAG GLÄDJA MED:.. idag när jag mätte så hade jag minskat runt midjan!! :P 99 cm nu:P WHooho!!!!!

skit oxå!!

då har jag skött mig hela dagen och så när jag kommer hem får jag mitt bajsiga ryck om att steka pannkakor! GRATTIS MIA!!!! :/:/
.
.
Ja det förstår i väl hur det slutade!!
.
.
från och med NU ska jag äta alvedon 4 ggr dagen och hoppas på att huvudvärken lättar! sen så tänker jag inte väga mig, för dagen kommer bli en besvikelse imorn! så jag skiter i att väga och mäta imorn.. och så gör jag dte på fredag istället! jag tänkte ändra väg-dagen till fredagar, blir kanske mer peppning om det gått riktigt bra i veckan så blir dte inte fusk på samma sätt på helgen!
.
.
Damn mee!!!!

Jag kan inte fatta det!!

Men snart 20 kg är borta från min kropp!!! helt sjukt!! trodde ALDRIG DETTA!!
.
.
jag väger mindre... aaah.. det är galet galet.. min gubbe han får lyssna på min pladdrande mun som var tredje minut säger "det är helt sjukt, snart 20 kg" och "fan vad smaaaal jag har blitt" hahahhaah

Tha day is almost over..

Yaaah!!
.
.
Här sitter jag med min huvudvärk.. haha men dagen har gått bra! vakna med noll motivation till nu då jag har MASSOR av motivation..känns bra... finns dock några minuter varje timme då jag bara känner "vafaan, jag pallar inte nu" och då övertalar jag mig själv med "imorn är en ny dag och på söndag vägning och jag är mer glad än vad jag var förra söndagen"
.
.
SNART SPRÄCKER JAG JU 20 KG!!! =) hihi.. såå jag hoppas att det kanske blir nu.. fast det tror jag inte.. iaf vid 82 så är det 20 kg! WHoohi.. nästan så man vill fira med en starkare kycklingsoppa!:P HETT SKA DET BLI!!:P
.
.
Just nu är jag hungrig, en liter saft och TVÅ LITER VATTEN!!!! *framsteg*  en chokladshake och två heta kycklingsoppor rikare i magen.. så strax blir det Te för att mätta min magen.. =)

Vilken lycka!

Inte nog med att kläderna passade, även en ring jag köpte för ett halvår sedan på tradera PASSADE idag!! Whooho!! sicka under CK kan göra! =)
.
.
sen av ren nyfikenhet var jag tvungen att smaka fiskbullarna i dillsås. helt okej, inget jag skulle äta bara för att det är så gott, men serveras det någon dag, så kan jag äta det.
.
.
Det är så roligt, det är som man föds på nytt i matvärlden =)

laga mat..

dags att laga lite äckliga fiskbullar och potatis till barnen! =) skönt!
då slipper jag frestas av god mat! :P

Just de...

.. på söndag ska jag fota nya bilder då jag började och nu! =) så ni vet =)

34!

som vanligt vaknade jag med huvudvärk! det tär på mina krafter! skickade ett sms tiill min konsulent att nu känns det som jag tappar fotfästet, har såå galen huvudvärk och humören är på bajsbotten och då känns inte bantnig som en bra metod!
.
.
sen 10 minuter senare så tittade jag igenom min garderob och testad emina byxor som jag hade innan jag blev gravid med första barnet. JAG KUNDE HA DEM!! whoho.. Mitt humör blev mycket bättre nu!
.
.
men jag har tagit alvedon.. och hiuvudvärken är fortfarande kvar, nu ska jag testa dricka kaffe.. så får vi se hur dagen bär av.. har redan druckit en liter saft och en chokladshake.. till lunch blir dte en liter vatten och het kycklingsoppa! =)

ångesten!

Jag har ångest och vill sova! =) GOD NATT!!! =)

dag 33 förstörd!

Ja, så är det bara!
.
.
NYA TAG IMORN!!! aah.. vet int evad jag ska göra åt den förbannade huvudvärken!! den är stäändig.. fast jag äter alvedon!!! =( blir coco snart!
.
.
tror jag ska köpa tandskydd så jag kan bita ihop ordentligt!! =)

33..

dagen har flytt på okej, vakna med huvudvärk som vanligt! =/
.
.
allt blev försenat dock.. frukosten åt jag kl 11 och lunchen 14 och middagen blir senare..
.
.
vi var på donken och köpte glass till barnen, jag drack en cola zero och så smakade jag tre skedar mjukglass =/ bad me.. ingen stor grej, men ändå! skärpning skärpning..
.
.
men som sagt, huvudet spööökar!

Dags att sova..

haha kom i säng senare än vad jag trodde. men iaf, en alvedon och sen sängen!! SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!! =)
.
.
God natt allihopa! och imorn är det steg ett-två.tre IGEN!!! =)

Taggad igen!

Nu åt jag min sista soppa och jag är 110% taggad igen!!!! WHOOOHOO!!!
.
.
Nu känner jag lite ångest för imorn... VAD SKA JAG OCH BARNEN GÖRA IMORN!!???
Gubben jobbar natt och jag vill helst inte vara hemma! =)
.
.

ja, dagen dagen dagen... BLÄ!

Usch allt gick så jättebraaa idag. men när klockan passera 13.30 så helt plötsligt blev jag utmattad, trött yr, huvudvärk och bara ville sova! då tynade mitt humör bort och jag blir ofocuserad!!!!
.
.
Nu är kl 20.09 och jag har fortfarande huvudvärk och helt utmattad. kommer somna innom kort tid, tänkte nämligen lägga mig i sängen! =)
.
.
TYVÄR har jag ätit två backonskivor.. RÅA...! *mums* sen så smakade jag av maten som var pasta med baconsås.. så åt några pastasnäckor och lite backon och creamfraich!! inte alls någon måltidsliknande.. men jag provåt.. elle rvad jag ska kalla det..  ja, gjort är gjort!! och jag ångrar det som vanligt.. eller tjaa.. det gjorde kanske inte såå mycket.. men ändå..
.
.
Men just huvudvärken får mig att mååå pyyyyton!!! =( ständig huvudvärk! inte kul!
.
.
Imorn är nya tag, och strax för min sista soup;) kycklingsoppan! =)
.
Men kan stolt säga att jag SMAKADE INTE dotterns bakade havrebollar från igår som de åt till kvällsmål idag.. de var lite smått lockande.. men näe.. inet så värst lockande.. dte var helt okej att sitta och titta på när de åt, för DE NJÖÖT!! =)
.
.

32.. JA!!

Whooho!! dag 32 och jag mår som en primadonna!=) såg ett äpple hos mamma nyss, "vad gott det såg ut, dte såg ganska saftigt" haha.. mamma ba. "ja,det är dte säkert" sen så var dte inget mer med det! :P
.
.
Mamma tycker jag är riktigt snygg!!:P hihi Det känns bra det med! =)
.
.
Jag vägde mig dessutom INTE imorse för att jag tänkte hålla humöret på topp ända tills på SÖNDAG!!!!! wheeei!!!! =)

Dagen slutar strax! :P

Nu är dagen snart slut och jag har tillockmed hunnit med att följa med en polare till min konsulent som oxå ska börja imorn!! =) riktigt skoj!
.
.
Nu är jag tre liter saft och tre shakes rikare i magen plus två glas pepsi max;) min polare tyckte jag skulle lyxa till medans hon drack en folköl! =) Kul att hon stödjer min fläskbantning!!:P
.
.
aah.. men mitt huvud värker... ååååh!!!!

jag är sååå glad!

HELT SJUKT VAD GLAD JAG ÄR IDAG!!!!!
.
.Glädjeskriiiiiiiik!!!
.
.
Dags för het kycklingsoppa =)

31! woow!!

Asså, jag är så insatt i detta nu!! haha shit alltså!!! =) idag har jag variit en mycket GLAD MÄNNISKA!!! :D
.
.
Nämligen så att jag fick på mig ett par tights som jag köpte i Ullared för ett halvår sedan. och har aldrig kunnat ha, jag köpte domn för att dom var såå sjukt snygga och att jag någon gång i livet skulle komma i dom OCH DET VAR IDAG!!!! min dag är gjord!!! =)
.
.
En chokladshake och en liter saft rikare i magen, en shoppingrunda med en kompis och ett läkarbesök har jag hunnit med, det känns bra och jag har inte ens lidit att gå i affären, jag gick förbi både, glass, godis, chips, FRUKT, KÖTT... POTATISGRATÄNG.. jaa jag gick förbi mycket gott, men det saftades inte ens i munnen! GOOD DONE!!
.
.

åh vad roligt att höra från er!

Skön peppning att höra att man är duktig!! =)
.
.
Fick huvudvärk för någon timme sen, känns surt, men jag överlever. har ju haft detta i tre dagar i rad och nu blev det fjärde dagen. känns som om jag är van! =)
.
.
Jag har bara en shake kvar och inget dricka kvar, bara lie myspys med varm saft tänkte jag!! ååh längtar tills om 20 minuter, för kl 20 är en bra tid att börja! =) och då ska jag även äta min heta kycklingsoppa! =) MUMS!
.
.
här kommer mina nej-lappar :P
och lite mat jag har tackat nej till de senaste dagarna! egentligen inget speciellt.. men jag är svag för PANNKAKOR!!!
:D
Hahahaha
.
.
JAG ÄR EN SÅÅN MUPP!! =)
.
.
MUMS MED PANNKAKA!!! men jag åt inget, jag SMAKADE inte ens!! :D
.
.
Förra veckan då jag lagade bilen i södertälje var ju jag och gubben på donken och jag åt ju inget!! men var lixom småhungrig, så jag gjord emin shake där.. och den blev som den blev.. äckligt var det, men jag fick i mig den!  jag åt klumparna först och sen drack jag det som var någorlunda utan klumpar:P
.
.
det här kallar jag dubbermoral! hahha.. det var förra helgen då jag svullade!! =) haha men det roliga var att jag försökte börja igen på lördagen efter att ha ätit gott på fredagen, men det gick som det gick. JAG DRACK JU IAF EN SHAKE!! :P men sen blev det både godis, chips och dip och lääsk i massor!!! Gott var det, iaf i 30 min, sen så hade jag och alla de andra proppat i oss så mycket skit att vi låg som små svullon i soppan med spyan i halsen! Väldigt mycket socker och lite salt! =)
.
.
när jag är på dåligt humör och känner mig sugen på något, då tänker JAG ALLTID på denna, hittade ett vykort med denna text, och det var ju ett totalt misstag av mig att se det!!!! hahaha..

Dagen flyter på!

och jag har inte ens en TANKEN PÅ ATT SMAKA på något.. känns bra!
.
.
men känner mig lite pressad, en kompis och min konsulent håller på med cambridge och nu ska en till kompis till mig göra det med.. och dåå kan jag ju inte vara det svarta fåret som INTE KLARAR SIG!!! shame shame shame!
.
.
Het kycklingsoppa till lunch och en kanna wild berry saft! =) kan det bli bättre?? =)
=)

Jag blir så jävla irriterad!!!

Jag har en kompis som är lite sugen på att börja på cambridge.. men hon bokade in sig hos en konsulent nära henne.. och den människan skulle ha 200 kr för inskrivning och 500 för en veckas måltider!!!
.
.
Jag köper mina shakse för 465 kr för en vecka och har ALDRIG haft någon inskrivningsavgift. dessutom har jag i princip peppning och support 24 dygnet! med respekt så ringer jag inte kl 3 på natten, men jag får ringa på dagarna när jag vill, sms när jag vill och jag får svar och peppning.. men hos vissa, då är dte en tid mellan 8-9 man får ringa.. JAHA.. vad händer om jag har världens problem kl 16 vid middagen då????
.
.
Aaaaah.. jag blir galen!!! vilka människor det finns! tycker detta är e bedrövligt!!
.
.
Men min konsulent är VÄRLDSBÄST!! bara så ni vet! http://betterliving.nu/

30:e dagen!

nu börjar frossan komma och huvudet molar!
.
.
Här sitter jag med klänning, tjocktröja, raggsocker och en FET HALSDUK och en filt och fryser som fasiken!!!
Dagens första shake blev en choklad och en kanna wild berry saft =) kanske dags att ta en bild på hur jag ser ut nu och jämföra med tidigare? eller vad tycker ni? :P
.
.
Dagens vikt var iaf 86,8!! =) hihi... summer here i come! =)

MITT BMI!!

haha jag räknade ut hur skillnaden mellan mitt bmi var från början till nu!! och vilken chock!!!
.
jag började med en vikt på 102 kg, dvs ett bmi på 38,4!!!
Ditt BMI: 38,4
Underviktig Idealvikt Övervikt Fetma
< 19 19-25 26-30 > 30

Din fettprocent: 46,2 %
Normal Idealvikt Övervikt
20 - 30% 31 - 33% > 33%



. . Och nuu...
.
.
ett bmi på 33,1!!!! WHOOOOOOOWW!!
.
Ditt BMI: 33,1
Underviktig Idealvikt Övervikt Fetma
< 19 19-25 26-30 > 30

Din fettprocent: 39,9 %
Normal Idealvikt Övervikt
20 - 30% 31 - 33% > 33%


Yeees!

Dag 29 snart över och jag har skött mig hela dagen!
.
.
Dagens "svårighet": det var ingen svårighet, jag var bestämd då jag vaknade. men iaf, var hos en kompis idag och hon hade bakat en sockerkaka. banen åt, hon åt.. och jag drack en kopp svart kaffe =) MUMS! gott med kaffe! =)
.
sen var det när mamma hade gjort pannkaka till barnen och broccoli soppa till sig själv. det luktade och smakade med all sannolikhet väldigt gott, men NEJ, jag ska inte ens smaka på det! =)
.
.
två kyckling-soppor och en chokladshake rikare i magen och 2,5 liter vatten/saft. snart tedags och sen lite mer vatten =)
.
.
Nu ska min konsulent få se på andra bullar!!! så det sa!!

whooow!

Det känns som jag har vaknat till och kommit in i tanken! tanken på att jag faktiskt KAN BLI SMAL och att det är upp till MIG!! nu är dte skärpning!
.
.
Frukost blev det en chokladshake och en liter wild berry saft, och till lunchen blev det het kycklingsoppa och en liter wild berry saft.
.
.
Nu är det dags att fara till en polare med barnen och sen därefter blir det mammsen och handla! =)
.
.
jag kan oxå tala om att jag har nu idag satt upp mina NEJ lappar, en på skafferiet, kylskåpet, köksstolen, och dörren in till vardagsrummet sitter det två stycket! BRAVO MIA!!
.
.
Bilder kommer sen! =)

dag 29!

87,5 kg! jag orkar inte ens mäta mig, hela magen är full med skit, mat.. osv. dessutom har jag mensen kvar med mensvärk! så idag känner jag mig sjukt svullen och ingen lust till något!!
.
.
NU ÄR DET FOR REAL!!!!!
.
.
Dagens första shake ska intas strax och min första liter vatten med!

happ..

här sitter jag med dödsångest för dagen!. både det ena och det andra har slunkit in i munnen och glassat sig ner i magen! vetefaan om jag vill väga mig imorn! *gråter*
.
.
Straffet är hårt och kanske det bästa!
.
.
Okej, jag testade kläderna jag köpte idag, HAHAHAHAHAHA jag tror jag döör.. =D kläderna var såå småå att jag fick inte upp brallorna över låren plus att de satt sjukt tight vaden!!! och kläningen.. jaa, jag fick på mig klänningen med ett antal knakningar. men klänningen kom på.. och så frågar jag gubben "sitter den bra.. ?" "jäättefiiin älsklinG" Vaaaa!!! tuttarna satt ju för fasiken inte på plats.. magen vällde.. ja.. det satt som värre än korvskin och dessutom fick jag inte ner hela klänningen!! NU SKA JAG NEEEER!!! såå fina byxor!! whooho!!
.
.

28 =( 28 =( 28 =(

Okje, jag har fuskat, jag trilla dit!!
FASIKEN!!! jag lääängtar tills på måndag då barnen är på dagis och jag slipper plågas!!!
.
.
igår åt jag lite pannkaka och idag åt jag barnens donken!!!!!! fan fan fan!! aja, bit ihop tills imorn!!
.
.
imorn är det dessutom vägdag. vågen kommer ju knappast vara SNÄLL.. den kommer visa onda tankar om mig!!
ytterligare en vecka närmare  sommaren och jag är inte ens halvvägs!!!!!!! jag blir sjukt besviken på mig själv!
.
.
Men jag kan säga en saaak;) jag har köpt två klädesplagg i storlek L och i like them! så nu ska jag ner i vikt så jag kommer i kläderna snart!!
.
.
Nya tag imorn!! nee nu jeavlar ska jag sätta upp "NEJ" lappar överallt och FRÄMST på kylskåpet!!

bajsdag!! sur jag blir!

Here i come!! svullo-mia! =)

gjorde min livs första hel kyckling i ugn. den blev torr som fasiken med gick att äta.. jag skulle smaka av skiiiten men fasnade i en bessathet och fortsatte att äta!! Bläää!! hur kan jag vara såå jeaavla dum att jag gör maträtter jag inte vet hur det smakar eller saker jag är nyfiken på.. jag vilkl ju bara smaka ändå! och har jag smakat så är det svårt att sluta!

Jag blri galet sur på mig själv!! men jag har iaf hindrat mig från att äta Ben&jerry glass, TVÅ GÅNGER!! =) BRA MIA! =)


ah jag längtar tills på söndag då jag ska väaga mig =) och imorn ska vi till Konsulenten och fixa nytt käk ;) kycklingsoppan HERE I COME!!! =)

Kalla pannkakor!

MUMS!!!
.
.
Igår så åt ju min lilla familj pannkakor med jordgubbssylt! GOTT! jag höll mig, jag smakade inte ens vid middagen! men på kvällen så fanns det ju två kalla pannkakor ÖVER.. och vilka skrek på mig då?? joo dom där dumma pannkakorna verkligen SKREEEEEK "kom och ät oss... kom och ät oss.. Mia vi vet att du vill ha oss" helt sjukt! Men pannkakor kan faktiskt prata! =)
.
.
Iaf, jag var vråååålhungrig.. jag drack 3 koppar Te men var fortfarande hungrig!!! då drack jag två koppar varm saft (jätte gott faktiskt, och mer mättande än te tycker jag) men var fortfarande hungrig, magen kurrade och pannkakorna skrek! Jag gick och la mig och somna på 20 minuter! och idag får jag dricka shaksen igen:P
.
.
Jag tycker att kalla pannkakor med lite sylt på är MYCKET MYCKET godare än varma=)  mums! =)

26=)

whooho.. imorse när jag tog min första shake, så reagera jag inte förens 2 timmar senare att "wow, jag gick upp, automatiskt tog jag min shake och drack som om jag inte gjort något annat förr"
.
.
känns riktigt bra idag förutom huvudvärken =) men annars.. WHooho!! Kände mig riktig snygg idag, förutom att jag behöver duscha. men i kläderna.. det satt lixom bra! ååh vad jag är på glatt humör idag! =)
.
.
Ja, ne nu ska jag dricka min liter vatten med isbitar i.. mums! men måste ju säga en sak.. det smakar ren skit i munnen och när jag dricker vatten.. då blir det som en sträv känsla i munnen! MUMS:P NOOOT! =)

25:e dagen! =)

2,5 liter och shakes och en soppa rikare i magen! =) BRA MIA!!
.
.
Dagens svårighet: just nu sitter jag här med mina barn och gubbe och tittar på när de äter PANNKAKA!! MUMS.. men jag har faktiskt INTE tagit en enda tugga!! WHOOOW!!!
.
.
Sen så hade jag och gubben en liten dispyt (heter det så?!) och jag var på dåligt humör, huvudvärk och mensvärk.. jaa kunde det bli bättre.. jag kände verkligen för att käka en ostmacka med det färska toastbrödet.. eller kanske göra en toast- MEN ICKE ICKE!! =) Jag kan ju för böveln äta hela livet efter sommaren! det är ju bara 2-3 månader kvar.. eller mindre.. kanske mer.. men nu ska inget få stoppa mig!!!!! =)
.
.
på fredag ska jag och joohanna in till våran underbara konsulent som står ut med oss två, främst mig. Just jag skulle man kunna jämföra med en hiss. allt går UPP och NER!!  men jag är såå glad att jag har fått kontakt med en såå bra konsulent! så om någon behöver en bra, en MYCKET BRA konsulent.. så hojta till! =) eller gå in på http://www.betterliving.nu/
.
.
åh jag längtar till kl 20, då är det barnens läggdags och jag får lägga mig i soffan med en kopp te! *skönt*

kycklingsoppa =)

MUMS!
.
.
skulle fixa min kycklingsoppa men råkade tappa ut lite väl mycket curry i soppan och så vart det en del canneyenpeppar. (vet inte hur det stavas) men GOTT BLEV DET =) mums, starkt och smaskigt! =)
.
.
Blev som en HET KYCKLINGSOPPA!!!
.
.
Fler kycklingsoppor tack =)

dag 24 =)

Jaaaa.. idag har jag haft en ren dag.. och tjaa jobbigt har dte varit MEN jag tänkte hela tiden.. "jag ska bli smal" haha hur jävla lång tid av livet ska det ta innan jag blir smaaal!!!! =)
.
.
Dock har jag bara fått i mig en liter saft och ganska mycket kaffe och två shakes, men jag e hungrig så ska ta mig en kycklingsoppa med massa curry i =)
.
.
Jag har alltid anledningar till varför jag inte fått i mig allt. men denna gång så är det så att jag har varit på bilverkstaden kl 10 i morse och dte beräknades ta 2-2,5 timmar.. MEN SKITEN TOG 8,5 TIMMAR!!!! där satt jag utan vatten och shakes i väskan.. så vi gick till donken och där åt gubben mat.. det skar i hjärtat att inte äta.. MEN jag valde att inte äta... jag tog en sprite zero och en liten mugg vatten och sen blanda jag shaken med gaffel.. JA DET VAR INTE GOTT VILL JAG LOVA! =) jag åt klumparna först och drack det som var någorlunda blandat.. men som sagt, hela var täckt med tjockt lager kluuumpar!! =) Mums! NOT! ==)
.
.
Sen så hade jag också en liter saft i bilen, men glömde att ta ur den innan de började fixa bilen, och bilen var ju upphöjd i taket, så kund eju inte ta den :/
.
.
dagen är överlevd och jag vill mer än gärna äta en toast, sushi, kinamat, eller typ THAI MAT!!! MUUUUMS!!!! =)
.
.
Ska väga mig på söndag tänkte jag.. vill ju inte veta vad jag väger nu, men jag kan lyckligt säga att jag kan ha ett par jeans jag inte haft på 5 år!! WHOOOHOOOOO!!!! =)

dag 23 måste det bli =)

Idag har jag börjat igen! ärligt talat så tog jag mitt sunda förnuft och tänke "alla äter gott på valborg och dessutom är dte helg, det vore idiotiskt att börja på en TORSDAG!!!" så åt hela helgen, och idag måndag har jag börjat igen, dock gick det lite åt helvetet. gick upp kl 5,30  för att jag skulle till sjukan kl 7.45, så dessvärre åt jag två påsar innan kl 9 på morgonen.. VRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLHUNGRIG!!!
.
.så jag har ätit lite fiskgratäng och lite frukt.. men IMORN, då är allt borta. som sagt, idag var en mjukstart!
.
.
Nu är det ju inte lång tid kvar till sommaren och jag är fortfarande en tjockis!! PINSAMT NOG!! Nee imorn är det verkligen stenhårt. och så måste jag in och hämta mer shakes!!!! =) så kanske imorn eller på onsdag? ska prata med joohanna om hon hade lust att hänga med! =) annars får väl jag å barnen åka ensamma in. ah skulle ju egentligen dit igår, men jag glömde totalt bort det =/ feeelåt!! =) var hemma hos min mamma, men syster och hela familjen.. och tittade på valparna.. så blev lite knas mycket igår..
.
.
Förlåt att jag skriver som en kratta, men jag har en liten marodör som springer upp och ner i soffan medans jag skriver! :D

RSS 2.0