KLÄDER/TYGER ÖNSKAS!!!

Om det är någon som har gamla.. stora... för små... eller.. bara helt enkelt råkar ha lite kläder eller tyger som ni vill skänka.. så hojta till, jag har fått för mig att jag ska börja syyyy!!! =)

dag 6..

börjar bra.. slutar mindre bra.. FOKUS TACK!!!!!

jag åt..

.. lite granna.. uj uj uj.. men imorn är dte ny dag... säkert en ännuvärre dag.. =/
.
.
Fått min mens.. känns inge bra det här... men men.. jag ska stå ut med mensvärk, illamående, huvudvärk.. och en dotter som säger: -Usch pussa mig inte, du luktar illa i munnen.
.
.
Hahah... =)

jobbig dag..

mina tankar flyger iväg... jag är inte alls taggad för det här.. jag mår illa.. vill bara inte vara med i leken.. Tanken på het kycklingsoppa ikväll får mig redan nu må asilla.. :S
.
.
jag vill lägga ner.. men jag vill inte det heller... JAG VILL GÅ NER I VIKT!!!!!
.
.
idag är en pissig dag rent ut sagt!!!!!

Dag 5.... Yaack!!

Denna dag är inget att leka med!! JAG MÅR SJUKT ILLA!!!!!!!
.
.
Imorse då jag drack min chokladshake.. sista klunken så var det så nära att jag skulle spy... det kändes bara riktigt äckligt.. typ "jummen" tjock chokladshake,.. AAH!!! mår fortfarande illa.. men jag har fått i mig 1,5 liter vatten och en het kycklingsoppa .. efter frukosten.. =)
.
.
uj uj  hur ska detta gå..?!?!!?! STÅ UT FÖR FAAAN!!!!!!!! =) på lördag är det en belöningsdag!!!! haha jag räknar det som att det är belöningen för FÖRSTA veckan i den här evighetsresan!!!!!
.
.
65/60 KG hääääääääääär kommer jaaaag!!! =)

dagen är snart slut.. :D

skönt!!!!! =)
.
.
har varit lite småjobbigt idag.. känner hela tiden för sug efter något.. men ändå så är jag inte sugen.. :S
.
.
åt tre oreganoblad.. (tror det var oregano, eller kanske timjan..?!?) aja.. åt iaf tre blad.. haha.. blev så sugen.. så kunde inte hålla mig =)
.
.
Inte för att jag är en korvmänniska.. men ack så gott det luktade idag när gubben lagade korv med bröd till la familja.. =) men nopp smakade inte en enda bit.. :D
.
..
Imorn är det ut och gå som gäller.. dock inte lika långt som vanligt för att jag har min gubbe med mig.. och han har inte riktigt samma takt som jag.. :P
.
.
får man säga att man längtar tills på lördag så bröllopet är.. då jag har ett planerat ät dag!!.. uj uj.. strongt å BANTA... men uj uj uj vad fin man kommer att bli =)

STOLT MIA!!

Idag på morgonen var jag och handlade på citygross.. givetvis gick jag förbi ALLA affärens dofter och godheter..
igårkväll.. så tittade jag på en dokumentär om 7-eleven.. och då så visade dom hur dom gjorde dounats.. GIVETVIS gick jag förbi bageriet inne på citygross och kände doften av nybakade muffins, winerbröd, dounats, munkar och en massa annat gott =)
.
.
MEN...
.
.
Jag gick raka vägen till rostbrödet, tog två paket och sen gick jag vidare.. *STOLT*
.
.
Sen kom jag till köttet.. 119 kr/kg oxfile.. Yaammie!! men BIG NO!! =)
.
.
och godishyllan.. det var det minsta problemet... =) för min del är det inte sötsaker som är det största problemet... utan KÖTT.. saftigt KÖTTBIT... =)
.
.
Jag har iaf fått i mig 2 liter vatten och en bananshake med en massa kanel och en het kycklingsoppa =) och huvudet fortsätter att pesta mig tillvaro.. =)
.
.
.

dag 4..

idag blir en lugn dag.. jag har huvudvärk och träningsvärk:P
.
.
Nu ska jag inta dagens första shake.. och sen vila liten stund.. =)

jag börjar bli hungrig..

.. men jag står ut.. =)
.
.
Barnen ska snart läggas och DÅ tänkte jag äta min heta kycklingsoppa i fred, så jag kan i lugn och ro äta den =)
sen blir det film.. och sen sängen tidigt.. Jag känner nämligen att jag börjar bli galet sugen på klyftpotatis med bearnaisesås, kött, salt.. ååh.. jaa =)

Dagen lider mot sitt slut..

.. och jag är hur nöjd som helst =)
.
.
jag har hitills fått i mig en chokladshake och en het kycklingsoppa. 2,5 liter vatten.. och en HEL DEL STEG!! ;)
28872 STEG har jag gått idag =) *bra mia*
.
.
kl 9 gick jag och lämna barnen och sen så började jag knata ner till en polare, drack lite svart kaffe och sen gick jag vidare till mamma. sen så gick vi tillsammans till stan och kolla lite på kläder till mamma =)
.
.
på stan luktade det VÄLDIGT GOD MAT.. men njäe.. jag är inte direkt hungrig, sen så tog mamma en mjukglass i jordgubbssmak den såg krämig ut.. och så väntade jag bara på att få fråga "vill du smaka?" så jag mentalt förberedde mig för svaret "nej tack , jag ska bli smal 2010" =) dock så peppar mamma mig väldigt mycket i det här, så hon skulle aldrig ställa frågan heller.. :D
.
.
Imorse så säger min dotter:
- Är det choklad du dricker mamma?
*ja
-men mamma, choklad blir man inte smal av.
*jo, detta är samma pulver som kycklingsoppan
-jaha..
(sen så funderar hon en stund)
-Men mamma, om du blir smal.. får du små tuttar då?
.
.
Hahah.. jahaaa.. vad säger man nuu då?? *asg*

jag går och gåår.. =)

svettas gör jag med =) , känns väldigt bra måste jag säga.. sitter just nu hos mamma och dricker ett glas fun light =)
.
.

tredje dagen.. =)

Uj uj uj.. känns att jag gick en hel del igår... spänningar i benen.. =)
.
.
Dagens först ashake är gjord och jag ska nu lämna barnen och sen gå ut och gå =) rooooligt!! =)
.
.
Okej.. jag var tvungen att väga mig i morse.. bara för att:P 93,7 =) uj uj uj
.
Jag har kontaktat min Konsulent igen.. så jag ska dit på¨torsdag,.. ska bli najs =) hihi.. äh hörs senare,,, måste kila =)

Dagen är snart slut.. YES!!

Sköönt vill jag lova..
.
.
dagens sista soppa är äten och jag är någorlunda mätt.. trött som fasiken.. men det får man väl stå ut med.
.
.
denna dag har gått hur bra som helst... INGA FUSKNINGAR.. *apploderar* imorn är en ny dag och den ska gå lika bra som denna.. jag ska ut och gå på morgonen.. möta en polare.. fika... gå en sväng och sen gå hem :P
.
.
Låter bra... =)
.
.
Go natt på er =)

Stå ut!!!

Aaaah.. kan det inte bli typ... NATT!!??
.
.
Nu ska jag gå å käka sista soppan.. sen är det bara att stå ut.. =)

TIPSen jag måste testa =)

Dessa tips hittade jag på www.viktklubben.se , lät sjukt goda.. så jag måste nog testa =)
.
.
Mocca choklad **

Byt ut allt eller delar av vattnet i Cambridge-drinken mot kaffe.
.
.
Mint choklad **
Tillsätt några droppar pepparmintolja. (Var försiktig med Apotekets olja, den är mycket stark.) Avnjutes varm eller kall.
.
.
Cola choklad **
Tillaga Cambridge-drinken med ca 1 dl vatten och fyll sedan på med ca 2 dl Coca Cola Light. Rör försiktigt och drick med sugrör.
.
.
Vanilj-Choklad
Blanda 1 tsk rent kakaopulver med en påse vanilj. Tillsätt vatten. Drick varm eller kall.

köttbullar?

haha.. mitt i allt så blev jag sugen på köttbullar. Konstigt!?! haha.. kanske är nån granne som lagar köttbullar.. hum.. jag både känner "lukt" och "smak" av köttbullar. Skitzo?

här sitter jag..

.. och dricker min sista halva liter på 3 liter. och en halv liter till kommer det att bli.. för att jag har verkligen svettats som en gris idag =) så .. =)
.
.
Familjen sitter i köket och käkar fläskfile och potatisgratäng.. GISSA OM DET LUKTAR GOTT!!!
Ja tyvär gör det ju det.. men.. Vill man vara fin får man lida pin.
.
.
ungefär kl 18-19 ska jag käka min sista soppa... får bli en kycklingsoppa till.. Jag sms.a min konsulent igår om att få byta bort kycklingen, fats jag tror nog att jag sparar den =) ganska gott med starkt istället för den söta.. =) men i nästa omgång jag köper.. så ska jag ha vanilj.. blev så sugen på den då jag åt blåbärspaj med vaniljsås förra veckan.. och just vaniljen påminner såå sjukt mycket om vaniljsås.. *bara att drömma om någon paj* ;)
.
.
Jag känner mig verkligen taggad.. =) känner mig sjukt fräsch idag.. stegen har landat på.. 21 238 STEG!!! WHooohoo!!!! INTE ILLA!!!! såå.. vad blir det imorn dåå..? ska jag ha som krav att komma över 20 000? eller låter det orimligt?
.
.
Hörs sen dåååårå =)

Dag 2 =)

Ja nu sitter jag här.. kom precis hem från att ha gått och mellanlandat hos en polare =)
.
Än så länge har jag gått 17181 steg! BRA MIA!!
.
.
Två liter vatten är drucket och en shake... dags för en lunch kanske.. tror vi ska pröva på het kycklingsoppa.. det är ju inte jättevarmt idag så den kan nog gå an nu =)
.
det känns väldigt bra faktiskt.. jävligt trött på att vara en tjockis.. och väldigt lat för att göra något åt de.. men känns som att alla pusselbitar faller på plats och att jag betar av allt nu.. känns sköönt.. psyket har inte varit som det bör vara.. men nu blir det ordning och reda =)
.
.
uj uj jag måste verkligen börja GÅ VARJE DAG, min kondition är ju superBAJSIG.. ahh.. tyvär.. så blir det när man hellre sitter på det feta arslet och degar än att ut och röra på sig.. fy på sommaren.. Känner mig lite stressad över vintern nu.. inte sååååå kul att gå ut och gå i tunna träningskläder mitt i vintern.. kommer ihåg i vintras då jag gjorde ett tappert försök.. jag fick vända efter 5 min.. MINA LÅR HÖLL PÅ ATT FRYSA IHJÄL!!! så kanske någon vintrig träningsdress i år då?
.
.
jag har räknat ut.. att om jag går ner 2,5 kg i veckan.. så ska jag i MITTEN AV SEPTEMBER ligga UNDER 80 strecket!!! Jag har inte vägt mig nu.. jo.. i fredags vägde jag mig med kläder och allt så vägde jag 96,4.. såå jag tänker inte väga mig förens i mitten av september.. okej.. bara om läkaren säger de så måste jag..  men inga vägningar hemma.. ovasett hur mycket jag vill... Kravet är iaf UNDER 80!! =)
.
.
Dags å käka lunchen =)

Planera dag 2..

Ja.. imorn dåå.. då får det helt enklet bli så att jag börjar röra på mitt fläskiga arsle och gå en lång promenad!!! SÅ ÄR DEET!!!!! *jag har blitt väldigt lat känner jag*
.
.
Jag som var så duktigt, gick minst en timme om dagen.. och nu.. från att gå minst en timme om dagen till att sova 2 extra timmar... typ.. AJA:. DÄT ISS NOTT GODD!!! :P
.
.
Såå nu ska jag leta upp min stegräknare!! =)

Hungrig!!

Ja här sitter jag hungrig... som ett as!! MEN VILL MAN VARA FIN FÅR MAN LIDA PIN!!!!!
.
.
Ah.. dricka lite vatten kanske =)

Tack=)

Tack för en fin kommentar  Lessfat =)
.
.
Dagen gick sisådär... ångesten kryper på.. men ny dag imorn och barnen är på dagis! VAD SKÖÖNT!! då slippe rjag iaf en plågande lunch =)
.
.
Men jag kan säga att jag fått bra feedback idag.. Dotter sa idag..
-Vad äter du mamma?
*jag dricker det där pulvret så jag ska bli smal.
-bra mamma, duktig du är, jag vill att du ska bli smal mamma
.
.
Aawwe.. Min ängel!! =)

Dag 1 och första shaken! =)

Så, nu har jag druckit min Bananshake och en halv liter vatten.. men varför ska alltid min magen slå i backen de första dagarna?
.
.
Jag får sånt ruskigt magont och så är det akut till toaletten =( Alltid samma visa!
.
.
Men nu är iaf första shaken gjord.. och den togs typ 11.30..  JAG FICK SOVMORGON!!! =)
.
.

nu är jag sur som ett biiii...

aaah..- sur sur sur.. för den där jävla kommentaren! TACK FÖR DEN!!
.
.
Äh, nu ska jag se framåt och inte åt sidan... I min garderob finns en HEL DEL kläder som är för små.. bland annat så finns en klänning jag köpte för ett par månader sen i typ storlek L... såå.. slut på vägkorsningar.. finns bara en stig till målet..  Blunda och titta framåt.. det är det som gäller!
.
.
Jamen, då syns vi imorn efter första shaken =) NATTI NATTI!! =)

okej.. dags!

Sommaren är snart över.. och jag har pluffsat till mig..
.
en arg kommentar om "inga peppningar" och i princip dålig blogg att länken ska försvinna från facebook!! SURA FANSKAP LÄS INTE DÅ!!!
.
.
Aja, sister väger mindre än mig.. och dags att göra ändring på det!!
IMORN är det dags... dags att göra JULEN 2010!! =)
.
.
PLANERAD ÄTNING 31/7.. ska på bröllop då..
.
.
Men imorn är det jag som sitter med tre shakes och tre liter vatten!!
.
.

jag lever än =)

och detta är dumt sagt JAG VET!!! men jag tänkte nu över sommaren .. för jag vet att jag inte har sån diciplin att sköta mig.. så tänkte jag äta viktväktarna eller typ lågkolhydrater.. eller vad hette det?

tips?

tack kitty och tyvär..

Kul att höra att jag är mänsklig, kanske lite "över"mänsklig;) hehe..
.
.
skönt med pepptalk, men tyvär får jag vänta ytterligare ett par dagar =) och =/
.
.
Bra anledningar till detta är:
i fredags skulle jag börja, men hela dagen gick åt att tvätta och diska.. 14 maskiner tvätt, slå det ni! :P så jag hade varken tid eller lust att äta då det är så sjukt varmt.. men drack gjorde jag... dock så blev det taco på kvällen, två burritos.. sjukt att jag inte orkade mer.. haha..
.
.
sen så idag har jag stått på en loppis hela dagen, gick upp kl 6 för att bege mig till loppisen för att säkert få en plats, LITE tidigt, men jag fick plats =) sen så var vi där till kl 16. så blev pasta och köttbullar.
.
.
sen så imorn är det sista semesterdagen för gubben min, och det är väl oxå en anledning till varför jag har ätit, man vill ju hitta på saker hela tiden, det äts glass och dittan och dattan.. och sen på tisdag drar jag och campar med barnen och då känns det heller inte lägligt att börja med pulver, för då ska ju alla grilla, och dessutom så campar vi in-tha-bush. campingen pågår till på torsdagen.
.
.
på fredagen ska hela familjen tlll norrtälje och hälsa på och sedan på söndag är det kalas.. sen så börjar en ny vecka med inga inplanerade grejer, kanske mer lägligt om en vecka att börja än nu!? eller vad tycker ni?

fan oxå!

Ja svära får man visst göra!!!!!
-
-
fy fan vad sur jag är!!!!!!!
-
-
JA IMORN BÖRJAR JAG!!! kan ju knappt andas för att jag e så fet!! vågen har givetvis visat mig en massa plus kilon!!!!!!  så nu finns det inga vågar bakåt! tyvär!
-
-
Känner mig så less på mig själv, jag har gjort mig själv, min pappa, mamma, gubbe, mina barn och många andra så besvikna då jag nu har gått upp en del och att dte faktiskt gick så bra ett tag.. men jag tappade greppet! så nu får denna sommar bli ren skit.. för i vinter ska jag vara smal så jag orkar springa upp och ner i den där förbannade pulkabacken!!!!
-
-
JAG VILL INTE HA FRESTELSER TACK!! =)
-
-
Dags att sova och ladda inför ett par jobbiga dagar! Tack för ert stöd, såå skönt att få läsa dessa komentarer jag fått.. har ju dessvärre inte våga mig in på bloggen då jag egentligen skäms som fasiken.. men det är väl ett straff jag får ta!
-
-
God natt och vi syns imorn!

RSS 2.0