Yiaaahaaa!

dagen börjar leda mot sitt slut och jag har klarat denna dag UTAN problem!! *Jag måste tro på mig själv*
Jaaaaaaa..

Crosstrainern ropar på mig och jag svarar den: -Seeen babie.. jag ska bara lägga barnen kl 19-19.30 =)

Jag ser ljuset!

idag när jag klev upp så ångrade jag gårdagen utav heeeell, men vågen visade snällt och jag gick ner ett kg av de 2 kg jag gått upp pga att jag ätit!, så vågen visade idag 92,3 =)

Och då firade jag detta med att klippa min lugg! Såå najs, jag ska på anställningsintrevju och jag känner mig riktigt snygg! Dessutom har jag fått på  mig ett par brallor som jag inte kunnat ha på 1,5 år!!! whoooho!!

Känns som om jag är på banan igen! Ikväll blir det 2x10 minuter på crosstrainern, sen så var gubben och jag ute och gick i "ynkla" 30 minuter, hann ju inte mer då jag ska på intervju!

KICK MY ASS PLEASE!!!!! =)





10 minuter TILL..

Jaa.. det blev dte på Crosstrainern, men nu känns det lite sent med 10 minuter till!

det får bli imorn bitti! =)


Bläää och BRA!

Min man stöttar mig inte trillräckligt så jag åt tyvär idag med!! FAN!!
.
.
MEN..
.
.
En spark i ARSLET av kusin vitamin och jag tog en tur på 10 minuter på crosstrainern - FY Faaaan vad snygg jag ska bliiii!!!!!
.
. Kusin ska få peppa mig varje dag!! HAN MÅSTE!!! =)

Sur jävla morgon!

Jag börjar åter idag på ren CK, dagen börjar fruktansvärt!!!!

Jag har sovit 1,5 timme på hela natten!!!!!!! Jag är arg som ett bi...

återkommer.. sonen grinar!!

Framtida jag? ;)






Kanske ;)






i övrigt går det segt förmin del, helgen har varit fullproppad med aktiviteter och dte gör att jag kommer av mig! därav det gör svårt att komma på IGEN! så jäkla trött på att göra mig själv besviken!

imorn börjar veckan igen och jag gör om hela kittebajset! Huhu.. surt JAG VET! men vad gör man inte, JAG SKA JU KOMMA UNDER 90 innan 9 oktober!!!!!!!!!! =)



ett steg närmre

usch det här med ren kur, jag fattar inte att det inte funkar!
jag vet, jag har mål.. jag har drömmar och jag strävar verkligen efter dem MEN.. det går ändå inte, det är så frustrerande att inte få tugga!

igår var vi på tekniska högskolan och där råkade en baguette med kycklingröra slinka ner! iih... sen så några glas vitt vin på kvällen! AAAAAAAH!!!!!!

Ja, skadan är skedd! INTE ÄLTA!

Iaf så från igår till idag visade vågen -0,7 kg I LIKE!

så idag visar vågen 91,7 =) YES!!!

idag tänkte jag fota nya foton och se om det är någon skillnad på kroppen =) sen så ska jag skriva upp mina mått runt kroppen =)
=)

heeejs!


dagens bravader..

idag och imorn är dotterns dags stängt, så vi ska hitta på lite bus. idag tänkte vi åka till tekniska museet och lattja lite=)


vågen visade 92.4 idag.. aah jag vet! jag ska inte väga varje dag!  men det är ju så svårt att låta bli när man går upp på morgonen och pinkat.. så mitt framför näsan så står vågen där och säger "jag vet att du vill.. kom och väg dig" =) hahah.. klart att jag lyder! =)

Jag har lixom gått lydnadskurs:P

Ne men. om jag inte ska ta och mixa min första drink? =)


Dag två.. 2/18

Självklart har jag varit ute och gått, gick 1 timme och 50 minuter idag! fikade med en mellan kaffe, stort glas vatten och en ramlösa på Donken! Mm.. =)
.
.
Magen är sisådär! Den vill gärna leva ett eget liv!!!!! =) haha..
.
.
Men så dagens HÖJDPUNKTER!!!!!!!!! =) SHit, livet det åker kana just nu! =)
.
.
Dagens första.. Jaaa.. det ringde ett jobb som jag sökt. om jag ville komma på anställningsintervju! YES! så nu har jag TVÅ jobb på G! =) detta är ett nattjobb! *överlycklig* Fint med pengar, speciellt då man lever på ynkla 4 papp!!
.
.
. Dagens andra .. Jag köpte en klänning på tradera i storlek 46, men hon som sålde tycker att dte är en liten 46.. så det kan nog stämma till viss del.. men fi fasienk så snygg! Jag fick den idag och tro det eller ej . JAG KAN HA DEN! fast några kilo lättare och en BH i dne.. så är jag nästa marilyn monroe. =) hihi..
.
.
Dagen i övrgt har gått bra. Jag bara älskar när det händer grejjer! =) Vad händer här näst?
.
.

Dag 1/18

Dagen har gått hur bra som helst, jag har varit ute och gått i 1 timme och 40 minuter.

Idag är en riktigt bra start!

1. Jag fick samtal om arbetsintervju 5 oktober
2. Jag fick kommentaren "Mycket bra! Du resonerar kring relevanta lagrum och kommer till en korrekt slutsats." på min skoluppgift.
3. jag har prövat en klänning som jag köpte via tradera för några månader sedan, då kunde jag inte dra upp dragkedjan. IDAG kunde jag det utan problem.
4. jag pröva min bröllopsklänning som jag gifte mig i 30 maj 2009. DÅ kunde jag dra upp dragkedjan  om jag höll in magen, höll andan, och en gördel/mjuk korsett. NU fick jag upp dragkedjan UTAN gördel/mjuk korsett, utan att hålla in magen - men fortfarande hålla andan!

Förstår ni hur glad jag är med dessa framsteg?!?!

HEJJA HEJJA!!

GLÄDJEN TILLBAKA!

Jamen tjejer, hejsan igen.. har ju varit lite nere nu de senaste dagarna då man tappat aptiten att fortsätta när man börjat  äta.. jag har lixom förstört för mig själv. -jag har mig själv att skylla- JAG VET!

MEN idag börjar min rena kur IGEN.. haha. hatar ordet igen.. känns som om jag är en cdskiva som fått repa i sig. Men iaf. idag är det fullblodigt allvar! Ni förstår.. jag har lite svårt för det här med belöning och små framtida mål. MEN IDAG... IDAG IDAG IDAG har vinden vänt.. JAA Vinden har vänt!!!!!!!!!!!

Jag ska snällt berätta för er att jag ska på en arbetsintervju.. en arbetsintrevju som kräver en visst fysisk förmåga.. och kanske inte världens fläskigaste människa.. sååå.. WEEEEEI... jag är såå glad så glad.. om sanningen ska fram så är det Kriminalvårdare jag har sökt.. såå.. Nu har jag VERKLIGEN ett mål i sikte.

HEJJA MIG!!!!


så 1/18 idag..  vikt i morse var 93,8..

ibland såå...

haha jag skäms, jag dööör ut hela tiden! =) hehe.. nu har jag ätit i tre dagar.. snacka in om att jag tappar aptiten för detta när jag bara känner pest för livet!! Blaaa!!

Imorn börjar ÅTER igen min tröttsamma rena kur.. varför orkar inte jag lika länge som er? jag faller lätt för helgerna.. huhu ledsen jag blir på mih själv.. jag var ju så duktig första veckan.. varför sabbade jag allt?



det är bara 18 dagar kvar fram tills min födelsedag.. varför är jag sådant hopplöst fall för??? trött jag blir på mig själv!!!

nu måste jag ju börja om allt. bara för att jag förstörde allt!! Åååååhhhhhhh!!!!!!


Imorn.. DAG ETT... imorn.. jag måste börja gå ut och gå IGEN... jag måste aktivera mig.. jag måste sluta vara så lat.. jag måste sluta att falla för lätt på allt!! JAG MÅSTE JAG MÅSTE:. JAg vill ju vara lika snygg som.. ähum.. Jag vill  vara lika snygg som.. ANGELINA JOULIE!!! Hon är en pudding, och jag ska oxå bli det... men jag måste ta och rycka upp mig och vara HÅRD... STARK...


HEJJA HEJJA!!!!!!!

problem!

Jag har ett problem med min handled, det gör ont och detta ställer till besvär i huvudet på mig! JAG FÅR INGEN LUST TILL NÅGOT!!!! =(
.
Tröttsamt allt är!
.
*suck*
.
Iaf Inget mer äta idag! Ny kruta imorn!

FAN OXÅ!!

så satt jag igår och åt en liiiten liiten portion med vännen och familjen!
FAN ALLTSÅ!
Antingen är det slut med besök eller så får helgerna dra åt pipsvängen! något måste händA!
aja, igår var igår och idag är idag! tyvär.. så måste jag plugga sam ett äjnus idag så jag dessvärre äta en liten portion idag med, nu om några minuter!
men imorn är det hårt igen!!
usch, undrar om man inte ska göra som så att man äter en gång i veckan med en LITEN portion.. så slipep rjag känna att det där "fusket" är ett planerad mat i livet =)
aah.. aja.. nu ska jag ät amin lilla måltid och sen plugga hela dagen!
*besviken på mig själv* AAAAAAH!

Dag fyra och 3/23

Dagen har varit fin, och jag är så glad, på topphumör!
fått så många fina kommentarer så att jag är taggad till tusen.. Jag behöver sånt, peppning lixom=)
.
.
idag så kommer min vackra kompis hit och ska käka mat med min man och barn, och jag ska snällt sitta där med min goda kakoshake. Smaksen! *vill man vara fin får man lida pin*
En sak som är säker, jag tänker inte laga maten iaf =)
.
.
har jag tur kanske det blir lite Wii spel idag, bra träning:P =)
.
.
.
Kanske dags för drink nr 2 =)
.
.
Hejj hejj

92,7 kg

YES!!!!!!!!!
nu väger jag "BARA" 92,7 kg.. haha.. YES YES YES!!!

Kvällen är nådd!

Och jag känner direkt att jag kommit in i ketos.. för det smakar BAJJA i munen! BLÄ!

Tips tips tips!!! =)


jag vill ju inte ha denna snuskiga doft/smak i munen, imorn tänkte jag testa att dricka fun light saft och se så att jag inte falle rur ketosen.. för då tänkte jag dricka den istället för CK egna lättdryck.

sen så kanske jag skulle ta och pröva med tuggumi... denna smak gör mig GAAAALEN =)

näe men.. om jag inte ska ta och sätta upp lite delmål framöver!?

drick drick drick!! =)

Jaa.. drick vatten.. =) drick drick drick..
vikten gåår neråt =)

Dag tre och 2/23

Jaaaaaaao... Dag tre är kommen, Jag har varit hos min konsulent och bytt mina snuskiga drinkar till goda drinkar! =) Jag har fått för mig att det kanske är bättre att hålla sig till EN sort, för då slipper man få sån beslutsångest över vad man ska välja =)
.
.
.
iaf, jag och hon diskuterade om mål, delmål och fuskande här framöver!
.
.
Jag fyller som sagt år, 9 oktober.. då ska jag festa.. och äta på köpet, men så vill ju familjen oxå kalas'a med mig.. så jag diskuterade med min konsulent att det är bättre att  bryta en ggn på en vecka istället för två ggr på rad..  så förmodligen blir kalaset isf en vecka före eller efter. vi får se vad det bär av.. =)
Men iaf, nu ska jag dricka min första drink, KAKAO .. Mm..
.
.
.
föresten, vågen visade 93,6 idag.. Bra gjort! =)

Dag två och 1/23

Jajjamensan... jag är på väg in i ketos enligt stickorna! Det känns oxå för den delen, munnen smakar Bajja!
.
.
.
Imorn ska jag in till min konsulent och byta ut mina smaker.. helt plötsligt så avskyr jag banan och cappuchino.. HELT PLÖTSLIGT!?!?! ;S
.
.
Jordgubb har jag hatat länge.. men de andra har varit goda.. men nu ska jag hålla mig till choklad helt enkelt.. jag har några vanilj och några kakaomint.. men kakaon är helt klart den godaste. =)
.
.
Dessutom kan jag glädja med att jag ska GÅ in till stan. typ 1 mil =) HEJJA MIG =)
.
.
Det är dag TVÅ på min tredje omstart.. *suck, så trött jag blir på mig själv* men iaf.. dag två.. sen så är det dag 1 av 23 dagar fram till min födelsedag.. för på min födelsedag ska jag baskemig ÄTA... I don't care vad ni säger =) Jag ska snällt ut och festa oxå.. och jag har redan planerat min middag på min födelsedag... POTATISGRATÄNG (mycket vitlök) med KÖTT.. *tyck vad ni vill..;)*
.
.
huuhu vad jag längtar tills jag fyller.. nu måste jag bara underhålla mig så jag går på ren kur i hela 23 dagar!! I HAVE TO!  har jag tur så går jag kanske ner 10 kg tills dess? eller?

jag tror..

.. Att jag har för lite att göra och för lite mål!
.
Jag har för mycket att göra för att vara ute och gå hela dagarna.. men för lite för att göra för att bara vara hemma!
sen så är jag så fruktansvärt LAT!!! Jaa.. det är bedrövligt!
.
.Sen så tror jag att jag har för lite mål, dvs, de mål jag har är för långt framsatta. som nu.. 9 oktober är mitt mål att gå ner under 90 kg.
.
.9 oktober innebär 23 dagar RENT RENT RENT RENT.. *pepp pepp pepp* det innebär alltså 69 påsar!
.
.
Jaa... då ska jag fanimej börja med nedräkning!!
.
Idag har jag en påse kvar att dricka.. dagen har varit HÅRD som sten.. men jag har idag fixat och donat och inrett våran hall, så tiden har sprungit iväg idag.. men imorn, då blir det 1/69 och 1/23.. Hejja!

HUHUHU.. Cryiing babey! =/

Varför ska jag fuska för.. BLÄÄ.. jag förstör ju bara för mig själv! Jag förstör och förstör!!
.
.
KOM IGEN NU.. HEJJA MIG HEJJA MIG!!!!!
.
.
Jag fyller år 9 oktober.. jag måste ju bli slankare och snyggare!! KOM IGEN NU!!!! *pepp pepp pepp*
.
.
Minst 10 kg till jul... AAAAAAH!!! FÖR FAAAAAN SLUTA FUSKA!!!!!!!!
.
.
.
RENT RENT RENT REN KUR!! Ren kur HEL REN till 9 oktober.. då en ätardag och festdag!! sen är dte ren kur igen!!
.
.
KOM IGEN NU DÅ:: för fasiken!! Sur jag blir på mig själv!!!
.
.
.
DELMÅL 1. .. Krossa 90!!!
.
.
.
HEJJA HEJJA HEJJA!!
(peppa peppa peppa)

SEG DAG!

Jaa, idag blev det en seg dag!
tyär är jag asbäst på att förstöra slutet av veckan.. att jag bara inte kan hålla fingrana i styr! BLÄ!
aj, imorn är en ny dag.. och jag är fortfarande taggad! Imorn blir det en promenix med tha dog! =) såå imorn bär vi ut!!! kl 9.. FIT FOR FIGHT =)

93,6 kg!!!

Jaaa.. det händer grejjer!! =)
.
.
nu har jag sen dag ett på  CK gått ner 7 KILO!!! WOW!
.
.
igår köpte jag ketosstix.. funkar asbra!!! =) jag är i ketos! =) så är det bara! tydligen har jag väldigt lätt för att komma dit.
.
.
Tyvär så drack jag alkohol igår/natt.. dessutom åt jag donken.. MEN jag kan glädja att jag fick kämpa för det.. fick gå ut och gå i 1 timme och 20 minuter för att äta donken.. och självklart hoppade jag ur ketosen.. men testade i morse.. och jag har hoppat in i ketosen igen! HEJJA HEJJA!
.
.
Såå idag blir det kopplish av!

dag fem och kvällen är kommen!

Kvällen  är snart slut! =)

jag har suttit och funderat en stund ikväll och har kommit på en sak.. Jag fyller nämligen år om drygt en månad.. jag fyller så tråkigt som 24 år.. men evan way, så då tänkte jag önska mig pengar... pengar som jag ska lägga i ett igenklistrat kuvert där det står en vikt på.. typ 65 kg som är mitt första huvudmål..  då får jag öppna det och gå ut och shoppa... för att gå ner i vikt innebär en helt ny garderob för mig.
.
.
.
Vet inte om jag har nämnt det, men jag är nöjd om jag kommer ner under 70 kg.. men 65 kg är huvudmålet.. är det möjligt att gå ner mer så ska jag det.. men om jag vänder på allt så säger såhär.. jag vill ha MEDIUM i kläder.. och finns det möjlighet till att JAG kan ha SMALL.. så hoppas jag på det!
.
JAG SKA BLI ASSNYGG!!!
.
THAT'S IT!!

Dag fem!

idag har jag varit på apoteket för att köpa ketosstix.. men inget apotek i hela halmstad hade såna stix. så jag får snällt vänta tills vi är i stockholm.. =)
imorn åker vi hem till stockholm! =) ska bli skönt!
idag har dagen varit superbra.. nemas problemas! =) dock lite yrsel.. hoppas inte det dyker upp på vägen.. men det borde det inte,.. yrseln får jag bara när jag står upp.. så..
tänkte bara skriva lite snabbt.. för nu börjar idol igen =)

ketos stickor?

Vad är det för något?

JAG GER UPP!!!

Jaa jag ger upp idag... jag ger verkligen UPP!!!

Jag orkar inte fota mina tre ynkliga mål om dagen.. meningslöst ju.. haha alla vet ju hur banan, jorgubb, kakao och "kaffe" ser ut.. visst?

haha så jag ger upp dagens grej "att fotografera allt som skulel komma in i min mun"




alla som läste rubriken.. och sen första raden.. ERKÄNN att ni trodde att jag skulle ge upp? HUHUHU.. Ibland har jag så roligt! =)

Åter igen.. känner jag mig grymt BÄST... jag är såå glad och stolt över mig själv.. dagen har gått sin glans.. jag har gått ca 8-9 km och sitter snällt och tittar på när övrig familj äter middag och jag bara tänker -Bli smal, var snyggare än alla andra- Huhuh =) YES!

sen i övrigt så har jag fått den där fruktansvärda smaken i käften.. ÅÅH den smakar såå äckligt..d et luktar faan!! BLÄÄÄÄ!!!!!



Dagens erkänande: Jaa.. när jag skulle mata min son sin middag så fick han gårdagens mat då dte var en där kyckling med curry.. det gjorte så jävla ont ihjärtat.. jag tänkte nästan i desperation att ta en tugga, men NEJ!!!! JAG ÄR STARK!!!!!!!



dag 4

idag är det dag fyra.. whoohoo=)
dagens första shake ska intas strax...=)
idag ska jag se mig som uppdrag att fota allt jag stoppar i munnen=)
=)

Här har ni mig om några månader!

Seee.. så här kommer jag att se ut om några månader =)=)




Idol + shake = not good!

hahah... jag satt och kolla på IDOL 2009... samtidigt så drack jag min snuskiga jordgubbsdrink.. haha och i samma veva så kommer det två grabbar som ska sjunga .. och så börjar ena grina och springa rakt in i dörren..

HAHAH jag trodde att jag skulle dö i drunknande i en CK SHake.. haha. det vore illa! =)

Men dte var grymt roligt!


I övrigt så sa jag innna innan shaken att gubben skulle hämta den.. och jag sa tydligt att jag INTE vill eh jordgubb..  VAd komm GUBBJÄVELN upp med? en ljummen jordgubb halvt omixad! så säger han.. - mixern är slut på batterier!

HELL NO!!!!!!! den har stått på laddning hela dagen.. helk klart inte utan batterier.. så jag fick snällt klampa ner för trappan med den snuskiga jordgubbsdrinken och mixa min drink själv.. dessutom så tog han vatten från kranen.. Uscha åå huuua mig... den blir så fisjummen i munnen.. därför har jag alltid 2 liter vatten i kylen för att får RIKTIGT KALL drink.. TIPS!


Jaha.. nu var alla drinkar slut för idag... och jag får snällt dricka mitt citronvatten.. uh, det är godast av allt! I LÖÖÖVE IT!!! =)

Mat? NEJ TACK!

Huhu.. det sved!

Ris med Kycklinfile Currysås med tomat, banan och valnötter i!

Det luktade såååå gott!
Det såg sååååå gott ut..
Det saftades  i munnen..
ALLA åt det..

MEN NEJ TACK!



Dag tre..

huhu såå nöjd jag är! JAg är sååå jävla nöjd ! (jag vet, jag är dutig på att svära;)

idag visade vågen 95,3.. 2,3 kg på två dagar och 5,3 på "tre" veckor... jag gjord eju ett lite avbrott i en vecka.. så igentligen har jag kört rent i två veckor och kombinerat i en halv vecka.. =)

men nu är jag så taggad så taggad sååå jääävla taggad... jag spricker snart av taggning! =) jag är lixom, glad, lycklig, nöjd med mig själv....


och sanningen ska fram.. så mitt mål med hela saken är..

när jag gått ner till MINST 70... helst 65.. men kanske mindre... jag vill kunna ha storlek MEDIUM i kläder.. ev. SMALL.. beror ju på hur man ser ut som människa som smal.. jag vill ju inte se för smal ut!

men när jag är klar med viktminskningen.. då ska jag tatuera mig en fet jävla tatuering på hela min högra sida .. från "tyP" under armhålan.. och ner till någonstans på låret.. en stor typ tribal! =)

*drömmer mig bort*

Nya snygga ljusa stentvättade halvtrasiga jeans, tajta... en fet tatuering... tajt vitt boxarlinne.. siilverkedjor på handleden och runt halsen... ..

*slutar drömma*

HUHU.. SNART ÄR JAG DÄÄÄR!!!! =) baa liten stund ... kort del av livet! JAG VET!!!! !=)


mitt huvud..

det värker... kan bero på att jag inte druckigt alt för mycket... dags att dricka mer.. och Pinka mer =)
ska strax dricka min andra drink.. kakao tor jag att det blir!
FAN OXÅ.. det luktar kööööööttbullar hos svärfar!!! Kanske ska jag låsa in mig?????? Iih.. saliven rinner i munen... Magen kurrar!!!  HUHU!!!!
HJÄLP MIG!!!!

DAG TVÅ..

Jaa idag är dte dag två och gick upp kl 8 men tog första drinken vid 12.. banan, den är riktigt god!

jag har lite svårt för jordgubb, men tänkte pröva hälften jordgubb och hälften kako..  fåt tips om det..

men HUR GÖR MAN FÖR ATT DELA? bandar ni allt och ställer in i kylskåp eller? hur gör ni?


Gubben har gett upp, han gick upp kl 11.30 och gnällde hur trött han var och hur illa han mådde.. så han är GONE!
KLENIS! =)


Jag dööör av skratt!!!

hahha alltså, detta var det roligaste på länge!
.
.
Gubben har ju oxå börjat på ren kur.. och han är så sur så sur så jag helst vill att han sätter sig i en isoleringscell för att jag ska slippa höra han sura bittra grin.. =)
.
.
*prosit* *prosit* *prosit* *prosit*
.
.
usch å fy.. jaa,, åte till berättelsen...
.
.
så var det mat för övriga familjen här hos svärfar och så.. så la jag undan lite mat till collin på en liten tallrik.. sen senare under kvällen så ska gubben dricka sin sista drink.. och då tar jag fram maten som är till collin imorn... och säger: -det är här min mat!
haha ni skulle sett gubbens min... haha ha vart så besviken på mig.. och trodde jag menade allvar.. där stod han med sur jävla min med hakan nere i golvet.. HAHAH.. tillslut kunde jag inte hålla mg och började asskratta! =)
.
.
By the way... Collin är våran son!
.
.
Nu ska jag dricka min sista drink.. även göra en kopp grönt mint tea.. =)

vill du bli länkad på min sida?

vill du bli länkad som min favorit?
säg då till.. vill ju ha tillåtelse =)

Dagen nummer ett..

ja, dagen nummer ett, detta funkar ju fin fint. här sitter jag med min tvåliters coca cola flaska halvfylld med citron lättdryck! =) gott som bara den.. att den är såå god... det är sjukt.. men jag vill helst ha äpeldrycke.. den är helt klart godast! smakar som äppeljuice =)

sen tänte jag bjuda på min väl nedtryckta dubbelhaka som finns. kanske inte såååå som den ser ut här.. men den finns.. och dne ska KAPISH KAPISH!!!
HAHAHAH!

whooho.. TAGGAD SOM FAN!

Idga är det dag ett!!! =)
jag är taggad som fasiken! dgaen började med varm mintchoklad.. dock är jag lite hungrig nu, men ska gå ner ch dricka lite "saft" =)
huhu.. vågen visade 97,6 idag... såå nuuuu.. SMALARE MÅL!!!
jag vill så gärna gå ut och gå, men har bara en vagn utan ståbräda.. lite lamt att gå 100 meter på 20 minuter:P
såg klockan nu.. snart dags för lunch ju.. ska nog plöja av jordgubben så att jag bara har de goda drinkarna kvar, låter inte det bra?

IMORN... tjejjer och killlar.. =)

IMORN.. ellr rättare sagt.. om 1 tmme.. fi fan.... DÅ är det fit for fight!!!!!!!

HEj hopp!

idag har jag desvärre inte ätit någon soppa alls :S surt.. men men.. på måndag.. på måndag !!! då är semestern slut! Tyvär,.. men bra tycker jag.. då finns det inga ursäkter längre för fusk! =)
idag har jag varit i tyskland.. SUperkul!! =) blev att spendera 2500 på alkohol! =) whoho... snacka in om att man kommer bli aspackad på typ ett glas vi när man gått på ren kur med CK sen.. haha..
Jag tänkte.. vad tänker ni belöna er med när ni är klara med viktminskningen??

dag ett... kombinerad kur..

Jag har nu haft ett velande tankar om ren kur eller kombinerad kur.. och min motivering är att, Johan - min gubbe- han ska börja på ren kur på måndag.. och vi är nu på semester i halmstad och just därför känner jag att.. vafaan ska jag pinas igenom min "sista" semestervecka för? imorn drar vi till tyskland.. och jag vill jättegärna äta något från tyskland eller i danmark där vi genar rak igenom.. känns så surt att jag ska behöva pina mig igenom en hel dags utflykt till något roligt.. bara för att jag ska gå ner i vikt! =)
dåligt resonemang, men tro mig. en bra motivering! ;)
Så på MÅNDAG startar jag med ren kur.. då allt det här "roliga" är över.. men detta betyder ju inte att jag ska äta pizza 2 ggr dagligen + chips och allt godis och sånt.. utan jag håller mig på mattan!
Så nu har jag berättat det.. för på måndag börjar min vardag igen..
Jag hejjar iaf på er alla andra med sunt förnuft! =)
Hejja hejja!

Dag ett.. PROBLEM?

först och främst vill jag rätta min frukost.. det blev ingen banan ;) det blev en varm kako. riktigt gott.. om inte annats så fick jag en så grym längtan till vintern, då jag kände doften av varm choklad och tanken på en dubbelmacka av rostbröd.. så färsk så färsk rostbröd med bregott och ostskiva i.. Hu hu hu.. I VINTER.. då ska jag baske mig dricka det!

Men till problemet.. ev imorn ska jag och gubben dra till dojtchländ;) (tyskland för alla som inte fattade;) och då är dte jus såhär att jag är en liten gnäll pipmajja när det gäller vätska.. min vätska ska antingen vara KALL KALL eller VARM VARM.. inget mittemellan.. såå om jag startar från halmstad.. ner till helsingborg, båt över til helsingör.. därifrån 20 mil motorväg till nästa färja.. som går till tyskland (jag vet inte var) och vara där i någon timme och sen hem samma väg.. how i gonna do with my food?

Usch, detta är sånna småproblem jag får när jag tänker för mycket..  saken hör till att jag har riktigt dåliga upplevelser med vanlig shakin-with-the-hands, så jag vill helst (bara) dricka med stavmixad drink.

aahh.. detta gör mig tokig! =)

finns det ingen jag kan bo hos i några veckor som kan hjälpa mig att INTE göra några dumhetsfusk? ;) låter så mycket enklare då =)


jahap.. nu är jag hungrig, men jag får snällt vänta tills runt kl 13 .. annars blir jag galet hungrig, men jag känner iaf att jag är on-tha-road igen =)

Hejja hejja!

Dag ett: PÅ NYTT =)

Ja, idag börjar jag om på dag ett.. surt, men behövs ;) =)
såå.. föresten.. jag ångrar att jag köpte jordgubbssmak.. den var lixom inte så jättegod.. smakar lustigt!
men helt klart att jag tänker leva på choklad, chokladmint och vanilj.. så jag börjar dag nummer ett med en banan?=)

Imorn.. imorn... (igen)"""

då ska jag  köra ren kur.. JA! IMORN!!!!!!!!!!
I PROMISE.. (usch har lovat så mycket) men nu när jag läste alla fina kommentarer jag fått här på bloggen, så fick jag sån känsla i kroppen.. sån styrka!
"kom igen nu.. äta får du göra snart när du gått ner alla dina kilon..."
"De är bara att resa dig upp igen.."
"Nejdå, inte har du förstört allt. På det igen bara."
"KOm igen nu. Kämpa på. Du vet ju att du vill komma i dom där snygga jeansen osv, eller hur?"
Vem vill lixom inte fortsätta när man fått sånna fina kommentarer??
TACK!! =)

Fy FAAAN FÖR MIG!!!

Blää å bajs!
Jag har förstört alltihopa!!! :S
aja, vad ska jag göra.. det är bara bröja på dag ETT imorn igen!
sen i fredags har jag hunnit äta.. maxhamburgare två gånger, spaghetti och köttfärssås, några godisbitar och lite chips.. jah.. shame on me!
Men imorn får det fan skärpas.. jag vill ju inte gå upp  allt jag gått ner!!!
IMORN IMORN.... ÅÅ GE MIG STYRKAN!!!!

RSS 2.0