funderar...

ska jag börja idag eller imorn (måndag) , vi får se när jag vaknar hur det känns,, är jag redo för en dag för tidigt? njeha.. vetefaan, vill gärna äta mina sista ääpplen idag =)

men som sagt, återkommer med svar!

God natt =)

undrar du...

haha jag har inte fått tummen ur röven , så jag började aldrig på måndagen! så kan inte dirket säga att jag fuskade eller så.. men NU på måndag ska jag börja! det lovar jag!

för nu har jag sett till att alla godsaker i frysen är uppätna, så nu kan gubben äta allt det snuskiga som är kvar.. typ korv, bacon, pyttipanna... haha =)

men jag har faktiskt gått ner det där 1,5 kg jag gick upp, så nu väger jag 91,4. det är bra det! =) så jag äter kontrollerat. men mina små söta påsar dom ligger där i mitt skafferi och väntar på mig =) jag hör hur dom ropar varje dag.

jag menar.. iochmed att jag är en såndär männsika som är sjuk i huvudet och bara frestar mig själv i tanken på alla godsaker man kan äta så blir det lätt att stå emot om det finns några godsaker hemma.

 

sen så måste jag skryta över hur stolt jag blev då jag skulle gå hem till min mamma som bor inne i stan, ca 8 km tror jag... iaf,  på vägen dit förra veckan så vart jag så sugen på bakverk så jag köpte två förpackningar mazariner,  en med choklad och en med citron. sen när jag kom ut ur affären fick jag en såådan ångest att jag trodde att jag skulle döö! men iaf, jag fortsatte att knata hem till mammsen min, och när jag kommer alvvägs så ringer jga min mamma och säger "näe du, blir du sur om jag inte kommer, för jag har så ont i foten (jag fick skavsår) " , jag fick ett  svar som att "nej det är väl klart att jag inte blir sur, men varför har du ont i foten...?" och så förklarade jag det.. och vad jag än sa.. sa svarade mamma - men du kan få låna ett par skor av mig. Kom hit nu.. såå BRA GJORT MAMMA! jag fortsatte min väg in och när jag kom fram och öppnade dörren sås äger jag. - Mamma Jag har köpt mazariner.. men jag fick sån jävla ångest, så jag kommer bara att äta en sen måste du äta upp alla andra!! =) hahaha.. schyssta bullar HUh =)

 

 

Jamen nu ska jag inte uppehålla er längre, men jag kan förstå att ni är grymt trötta på att höra "dag ett... "  eller "imorn ska jag börja.."  "idag ska jag börja".. haha.. HOPPLÖST FALL:. Jaa det är JAG det =)

 


Välkommen tillbaka!

Jag tackar.. nu har jjag käkat mat i en vecka.. åå ja haar säkert gått upp lite.. MEN det var det värt dte.. min födellsedag blev lyckad till 1000 och jag r supernöjd.

men idag är det åter back. och tyvär får jag säga att NU finns det inga undanflykter.. inga klämdagar som hamnar här! =) och det känns asskönt!!! =)


såå nu tjeje rär jag tillbaka.. har varit väldigt off. JAG VET.. men det är skammen att man inte riktgt klarar! men nu i  dagarna ska jag ringa min konsulent och köpa mera drinkar.. börjar ju ta slut. 

men nu ska jag sova.. och sen när jag vakna.. tja.. då är det ju faktiskt DAG ETT igen..  =)

puss å natti =)

HURRA HURRA HURRA!

För de e ingen vanlig dag..ne de e MIAS födelsedag HURRA HURRA HURRA!!


Jag tappar allt!

Oj oj oj JAG TAPPAR ALLT!

All motivation försvinner som i ett timglas! =)


en spark i arslet på mig.. aah.. så svårt att komma igång och pasera 4 dagar! =(
på fredag ska jag ju festa! =) det bord eju ändå vara en mål om något... men ändå såå :S njäe :S

jag är ett hopplöst fall.. och tro mig,d et är jag på mycket!!!! =(





Aja! Jag lever iaf! men gått upp 700 gram.. så nu står vågden "fint" på 91,7 kg!


ny dag.. snart!

Ja.. då är jag på dag #tre" typ... imorn blir dte dag fyra.. =)

dagen har varit händelserik typ =) eller kanske inte.. =) varit på föräldramöte nu ikväll.. fick sova till 11 idag:O
men blev ingen promenix. men imorn blir det =) kl 9 =)

nu ska jag loogga in på familjeliv =)

hungriga jag!

Nu tänkte jag ta min första drink!

=)

var inte orolig..

jag har inte dött ut. men blev lite konstigt idag!
Igår fick jag reda på att min brors farmor.. även jag kallade henne farmor (har inte haft någon direkt riktig farmor) Hon begravdes idag. och jag fick reda på det igår.

men iaf, dagen började med en kakaodrink.. men när vi kom på begravningen så (vi var inte så många, 8 personer) me efter så bjöds det på kaffe och kaka. kändes ju inte dirket om om jag ville säga "nej jag vill inte ha.." bla bla bla.. för hon som bjöd på "kalaset" bor i London och vi ses typ 1 ggn var 5 år eller så. kändes som om jag var tvungen att delta i detta! så snällt fick jag sitta där med min svarta kaffe och äta en tårtbit. ( hon betsällde tårta för 20 personer) =) tårtan smakade inte alls som det brukar.. de had eingen grädde utan typ citronformage i eller något dylikt.. det blev supersött! SNUSKIGT ÄCKLIGT... sen blev det en chokladkladdbit. snuskigt mycket choklad. JA nu fick jag fanimej nöjja mig! haha usch det var inge gott må jag säga!

efter "kalaset" så bar mamma och jag iväg till ikea och vandra ett par timmar.. dte blev en korv i slutet TYVÄr.. men ja, typ dagens kalasande! Inga mer suprizer i hope!

Vågen visar 91.4 ikväll! så hoppas den visar 90, något imorn!


nu är det natti natt och en ny dag imorn med mina kakao shakear! =) och CROSSTRAINERN!!!.. har blivit galet sena kvällar nu, så jag har inte hunnit stå på den!!! *bitter* Kom hem kl 21.30 idag och åkte hemmifrån 11.00 LÅÅNG DAG!!

imorn blir det oxå en lång dag!  först en promenix (hoppas jag, om inget annat som TVÄTTA händer), sen så ähum, inte vet jag, men iaf.. 18.30-20:00 är det föräldramöte! Segt! =)

Usch jag pratar för mycket när jag är tröött, ögonen går i kors, jag ser suddigt och huvudet orkas knapp hållas!


GOD NATT!! =)

RSS 2.0