jag har gått ner 5 cm runt midjan!!

jaaaa. dte är sant, 5 cm runt midjan är kapish!! =)



whoohoo =)

kakaomint .. varm?

Jag gjorde dock den drickvänligt varm.. typ varmt ljummet.. och då var den inga höjdare.. föredrar den KALL =)


nu vet ni det =)


Kanske ska toppa med lite grädde nästa gång? Hahah.. =)

dag 10 kvällen..

Idag har dagen gått super bra.. förutom att..  annat än CK... läs på www.egal.blogg.se

haha... äh orkar inte skriva något.. jag ska ta mig min sista drink. hum.. vad ska jag ta nu då..? varm cappucchino? NEJ.. varm kakomint =) JA dte sk ajag testa =)  återkommer med smaken ;)


hejs

Dag 10's bilder



min frysta citron lättdryck




Alla mina påsar ;) fyra veckor =)




förberedelse för lunchen =)




min vaniljdrink!


MUMS! =)


Dag 10 andra drinken..

Nu är det dags för den andra drinken, lite tidigt men jag är hungrig och sen så ska jag iväg och handla lite saker så kommer vara borta ganska länge. så jag får snällt dricka min andra drink nu.

haha.. måste berätta, jag gjorde sån där lättdryck igår, citron... och för att jag ville ha den riktigt kall fort så la jag den i frysen. sen var det inget mer med det. =) sen idag när jag skulle göra mat till min lille plutt, så skulle jag in i frysen och gräva, haha då hittade jag min.. ähum... isglass?;) min frysta lättdryck och då slog tanken att igår kväll så funderade jag på något som jag aldrig kunde komma på vad det var, och det var att "gjorde inte jag någon lättdryck?" =) hahaha..

men den där frysta lättdrycken ligger i en 2 liters cola flaska, den är perfa till imorn då vi drar till svärfar 55 mil bort, då är den ju mega kall imorn, för inte tror jag väl att den hinner tina tills imorn i kylskåpet? =)


näemen, om man kanske skulle ta och göra sig en vaniljdrink..=)


nu kom jag på en sak... jag ska nog börja lägga in lite bilder =)

nu ska jag dricka iaf, hör ssen =)

Dag 10

shit vad segt det går.. fuskade som inåthelvetet igår, men straffet blev att stå på crosstrainern i 20 minuter!!!! och jag gick tillochmed ner! =) 96,8 idag =)

HEJJA HEJJA!

Nya tag idag.. nu jävlar!!!! idag har jag druckit en kakao mint.. smaskens som fasiken.. den är riktigt god.. =) hört många som värmer den..ska nog pröva det ikväll. 


Just det, jag har bytt ut alla "varma soppor" så jag har bara det söta sliskiga sakerna kvar..  inte för att de smakade illa, men varje gång jag kände lukten på kycklingsoppan så fick jag kväljningar och fick avsmak för allt med pulver. fast ändå var det inga större problem med soppan. Men nu sågår det superenkelt med cappuccino, kakao, kakaomint, banan, vanilj och jordgubb.


Idag så har jag oxå satt ett krav på mig, när jag har en sån fin dyr jävla crosstrainer som jag tiggt till mig av min pappa, så får jag fanimej stå på den.. så nu.. från idag, ska jag stå 10 minuter VARJE DAG.. fram tills... fasiken.. IMORN... haha.. imorn drar vi ju till svärfar låångt härifrån, i två veckor dyrgt!

Aja, då får jag öka det.. 20 minuter då!!! 


nu ska jag städa lite.. hörs!

dag 7.. vilken vecka =)

ja nu är dte dag sju och jag har hunnit köpa mer cambridge.. för 4 veckor faktiskt =)

idag är en bra dag, jag har tillochmed varit ute och gått =) BRAVO! =)

min konsulent gav tips att istället för att äta havreboll som jag åt, så kan man äta typ 5 kräftstjärtar eller en liten litenbit kyckling eller kött.. MEN NEJ, nu är det slut på fusket! =)

TA MIG I KRAGEN!!!!

Idag har jag smakat kako-smaken för första gången, den var riktigt god.. ångrar att jag inte köpte fler av den.. men men.. ska ju dit om en månad igen! =) då kan jag ta mer kakao.. jag tog iaf en låda kakaomint =) SMASKENS!

idag visade vågen 96,9 = - 3,7 kg sen jag började i tisdags.. så imorn väger jag in mig och skriver upp det i min almenacka =) HEJJA HEJJA... ikväll blir det  smak på vanilj , Hopps att den är god! =) men lite kanel kanske gör susen =)



dag 6

usch vilken hård dag.. dag mår jag inge bra =( livet känns pyrt =(

tyvär har jag fuskat med tre havrebollar.. aja... näe nu ska jag nog se film och hoppas att jag somnar snart så det blir en ny dag imorn =)


en drink kvar och 1,5 liter kvar..

hejja hejja hejja.. vi får väl hopps att jag får ner allt.. fast frågan är.. vilket är bäst att få ner.. drinken eller vattnet..? jag sattsar på vattnet..

går trögt, munnen torknar ur, det smakar skit i munnen.. men i övrigt mår jag bra!


blev inget bak idag, så får satsa på det imorn förmiddag istället =) Whooho=)


två måltider och 2,5 liter vatten kvar att dricka!?

ah hur ska jag få i mig mina två måltider? hum. denna dagen har bestått av kaos med stort K, dagen börjar med att sonen vaknar kl 6.. jag är trött och yr.. hålle rmig vaken till kl 8.30 då jag väcekr gubben så jag får sova.. kl 11.30 går jag upp.dricker min första måltid... sen så kl 14 ska vi iväg med bilen till stan för att hämta gubben idkort.. VAD upptäcker vi då.. joo dte har varit inbrott i bilen och ena bakrutan är krossad! FUCK.. aja då är dte bara att städa ur bilen och ringa en massa..

under denna tid har dottern babblat babblat och åter babblat ända fram tills nu då hon lagt sig.. jag har inte ätit mer än en potion mat och två 33 cl glas vatten.. hur i fasiken ska jag få i mig 2,5 liter vatten och 2 potioner TILL??

denna dag har varit helt kaotiskt och jag har varit i chock!

nu har jag piggnat till lite granna, men frågan återstår.. jag är ju inte ens hungrig..

dag 5

usch vad segt det går.. och tragiskt nog vart jag desperat över att få bort smaken i munen, så jag tröck in en lösgodisbit.. sånt där hallon eller vad det är..  det är mörkröda och ljusröda och typ gele.=) EN sån.. jaglovar. och smaken var genas bättre i ett par minuter! =)

usch, jag är helt slut.. jag har ingen ork och vill gärna sova mig igenom dagarna!


vågen visade idag 98,3..  whohoo.. så än så länge har jag gått ner sen jag började på CK , 2,3 kg =) och sen jag startade att gå ner helt. så har jag gått ner 3,7 kg.. HEJJA HEJJA HEJJA!


JAG ÄR VAKEN!!! =) dag FEM!!! =)

WHohoo.. dag fem idag!

är det någon som fått som spänning i nacke och huvud under första veckan.. gänns som om huvet är typ sitter fast med gips och sen när man vrider huvudet så lossnar flagor med gips..? nån som känner igen?

huvudet känns tungt..

sen klockan 6 har jag varit vaken.. och jag är fortfarande inte hungrig, jag drack iof ett stort glas vatten med citron lättdryck. idag tänkte jag försöka skita i lättdrycken och bara dricka vatten.. om det går 0)

idag tänkte jag att dottern skulle få baka havrebollar.. så det blir väl oxå en prövning, men faktiskt så är jag inte sugen.. har ju funnits godis i två dagar här framme och jag har bara tittat i påsen och tänkt "shit vad skönt att jag inte har sockerbegär längre"  förut så drack jag säkert 1 liter cola om dagen.. inte konstigt att man blivit fet! =)

ska dra ut på första måltiden så länge som möjligt, just för att jag ska kunna äta sista måltiden runt 20 istället =)


HEJ hopp.. gummisnopp =)

te =)

nu blri det tedags... det lugnar magen superbra! =)

te och film och en filt i våran stora soffa..s åå mys =)


fy vilken andedräkt!

Ja jisses, det stinker fan!
och om inget annat så smakar det skit och jag är torr i munnen, det är tydligen nu ketosen är igång!! hahaha...

ja ja.. om ett par dagar är det över.. *det är bara ett par dagar i mitt liv... aaah* =)


en seg dag fyra..

idag tycker jag att det är den värsta dagen! =(

idag har jag bara dregglat över att få tugga .. och när jag fick slänga dotterns mat - gräddig biffstroganoff med ris... SMAKSEN:.. jisses det sög i kroppen så det heter duga, det gjorde ont!!

sen nu på kvällen så fick jag slänga hennes smörgås - en vetekaka med smör och ost.. aaah min mun saftas!!!

MEN NEJ!!!!!!!

idag har dagen bestått av  frukost kl 8, det blev en Cappuccino, sen till lunch blev det en kyckligsoppa med curry MYCKET curry, och nu på kvällen vid kl 18 så blev det en svampsoppa med mexikansk krydda som smaka NADA.. så jag ska nog pröva på det där med cyaennpeppar som flera råder mig till =)

idag har jag haft lite huvudvärk.. som alla andra dagar.. det är det där jävla vattnet som går trögt! =( och så har jag varit lite yr.. men i övrigt så har det väl varit bra :S haha.. som om detta inte vore nog =)

så pga detta så har jag inte orkart träna något.. tyvär.. jag ska sluta lova saker .. för ja tar dagen som den kommer!


dag FYRA!!!

haha, detta går ju jättebra! men imorse gick jag upp kl 7 och drack min första drink klockan 8, då kändes det som att denna dag skulle bli lång, men nu är klockan snart 10,30 och och jag känner mig piggare nu. dock har jag har lite huvudvärk och spänningsvärk i nacken.

superbra!

men idag så ska jag träna på crosstrainern.. i have too!! =)  snart har en vecka gått och jag är nervöst inför min "första" vägning.  känns faktiskt väldigt bra att det finns så många som stöttar en, flera stycken ringer till mig och bara för att fråga hur det går och så.. känns asbra! =)

och så hänger jag ju på familjeliv.. och där är det oxå många som stöttar varandra! 

Hejja mig och hejja er alla andra! =)


Hej hopp gummisnopp!

dag tre: dagen är snart slut! + bilder

ja, ursäkta att jag inte har skrivit tidigare!

iaf, jag fick sovmorgon i morse med , så jag gick upp kl 11  och då åt jag första måltiden kl 12. och det blev en kall jordgubb =) sen så har jag städat lite idag  och inte så mycket mer med det.. sen klockan 17 åt jag min andra måltid, varm grönsakssoppa.. den smakade faktiskt oxå helt okej. så jag är nöjd med smakerna. nästa vecka ska jag pröva på choklad och vanilj. någon som har ett tycke om de smakerna?

tyvär har jag fått lite trötthet nu på eftermiddagen och lite yrsel men inga större problem mer än att jag förmodligen kommer att ligga i sängen tidigt =) men tanken var att jag skulle ta en liten tur med min crosstrainer.. men tyvär så har jag ingen lust eller ork =(

imorn blir nya tag! =)

Nu kommer iaf mina bilder. 98,7 kg =) Ja jiises, hemskt att se, men jag står för det =)

 

hej hopp gummisnopp

popcorn...

Där sitter min man och käkar popcorn, men jag är sträng, jag har inte smakat och jag ska inte ha!!!!

HEJA HEJA MIG =)



Dag två: kvällen snart slut =)

Ja då har man klarat dag Två med nemas problemas!! =)

jag drack min sista drink nu kl 22. och det blev en banan, och helt otroligt, den var den mest lättdruckna av dem alla =) den smakade ren banan och kände ingen pulversmak.


någon som skall nämnas är att jag är den kräsnaste människan på jorden när det gäller mat och dryck och sånt. (okej jag överdrev inte riktigt den kräsnate) men ändå... så det som är ofattbart i hela den här grejen är att JAG SÄGER att detta är i princip GOTT =)

GALET GALET..

tyvär pallar jag inte lägga ut en bild idag..  kom hem för 30 minuter sen, men imorn. . i PROMISE =)


Nu ska jag dricka Te=)


Hej hopp gummisnopp! =)


Dag två: kvällen börjar närma sig...

eller rättare sagt, kvällen är väl här! =) och jag har EN påse kvar! =) Whoho =)

idag gick jag som sagt upp kl 11 och åt min första påse då. och nu kl 17.30 åt jag min andra, det blev en svampsoppa.. som jag denna gång mixade med min stavmixer, hehe så nu gick den att äta utan alla klumpar. Hört många säga att just svampsoppan inte är speciellt god, =) But i like it!! =) svampsoppan smakar svamp.. kycklingsoppan smakade INTE kyckling, den smakade typ inget speciellt .. sen senare tar jag min tredje påse och det blir väl vid 22 tiden ikväll =) im fit for fight =)

dagen har inte varit speciellt jobbig, jag lider inte. Jag förstår inte varför alla pratar om att det är jobbigt det första tre dagarna, jag fattar nada?! jag tycker inte alls detta var speciellt jobbigt. 

det enda som jag kan tycka är lite jobbigt är att få i sig allt vatten.. hum.. jag får kväljningar av att dricka såhär mycket :S SJUKT MYCKET!! =)

men jag får iaf i mig två liter ;) =)


min personliga favorit är hitills kakaomint.. mm både luktar och smakar bra =) Smaskens!

ah, jag såg en tjej på familjeliv, hon hade gått ner 50 kg sen i januari. galet mycket och så duktigt av henne.. jag är faschinerad=) GOOD DONE!!! =)
min dag kommer den med, men jag kommer med =) 


Dag två:

Idag fick jag sovmorgon då min man tog båda barnen till dagis. så idag fick jag gå upp kl 11 då jag vakna, så skönt. det resultaterade till att jag tog min första "måltid" vid kl 11.30 =)  så nu har jag klarat av halva dagen. skönt, så slipper jag känna pressen att veta att jag får gå lite lätt hungrig på kvällen.

Men jag måste säga att jag tycker detta är enklare än vad jag trott.

idag ställde jag mig på vågen.. och jag vet, man ska inte kolla vikten dagligen.. men man blir ju lite.. ja vad ska man säga.. man blir lite . Ah jag saknar ord! men iaf jag ställde mig på vågen och den visade idag 98,9 kg, så 1,8 kg har jag gått ner. JAG VET.. de första dagarna går man ner kroppens resevvätska eller vad det var, och man går upp typ 2-3 kg när man börjar äta igen för att reserven ska vara igång igen, men ändå. skit i det =)

Idag tänkte jag lägga ut en bild på hur kroppen ser ut nu =) och sen så tänkte jag lägga in en bild lite då och då =) Jag fick sånt bra tips av en tjej på familjeliv =) TACK =) Jag såg nämligen hennes bilder, och det var ganska stor skillnad på 17 dagar. =)  

I on my way!



Hej hopp Gummisnopp!



Dag Ett: Kvällen...

Nu är det kväll och jag dricker min sista måltid. Kakaomint: Riktigt gott!

helt klart har kakaomint tagit en första plats av de tre smaker jag redan smakat. sen resten av kvällen består det av hallonlättdryck.

dagen har varit bra, lite hunger men inte så att jag hållt på att dö, jag är nöjd med dagen.
imorn blir det nya tag och tredje dagen ska tydligen vara värst, vi får se! =)


Hej hopp gummisnopp!

Dag Ett:

Idag börjar jag på Cambridgekuren,  för alla som inte vet så är cambridge en pulverdiet där man dricker tre gånger om dagen och resten vatten, ca 3-3,5 liter om dagen.
finns även lättdryck (typ saft) man kan dricka som man köper hos cambridge.


Idag kl 8.00 drack jag min första s.k milkshake.. med Cappuccino smak.
den smakade helt okej, något liknande av vad arla har i kyldisken, deras kalla Cappuccino kaffe. =) men kanske lite mer pulvrig. =) 

sen nu kl 12:00 åt jag min andra portion som bestod av kycklingsoppa. den blandade jag med varmt vatten och åt som en soppa. jag kan ju inte direkt påstå att den smakade just kyckling, men den dög den oxå. det slinker ner i magen!


hej hopp gummisnopp! 


Välkommen till min viktminskning med cambridge!

Idag börjar jag med cambridgekuren och ni ska få följa mig vägen från start till mål!


Jag väger idag 100,6 kg och ska gå ner till 65 kg, det är alltså 35,6 kg som jag ska gå ner.
min startvikt var från början 102 kg, därför heter jag 37kilo=)


Hoppas att ni vill följa min resa neråt och tar gärna emot tips, råd och stöd!



Hej hopp gummisnopp!

RSS 2.0