dag tre: dagen är snart slut! + bilder

ja, ursäkta att jag inte har skrivit tidigare!

iaf, jag fick sovmorgon i morse med , så jag gick upp kl 11  och då åt jag första måltiden kl 12. och det blev en kall jordgubb =) sen så har jag städat lite idag  och inte så mycket mer med det.. sen klockan 17 åt jag min andra måltid, varm grönsakssoppa.. den smakade faktiskt oxå helt okej. så jag är nöjd med smakerna. nästa vecka ska jag pröva på choklad och vanilj. någon som har ett tycke om de smakerna?

tyvär har jag fått lite trötthet nu på eftermiddagen och lite yrsel men inga större problem mer än att jag förmodligen kommer att ligga i sängen tidigt =) men tanken var att jag skulle ta en liten tur med min crosstrainer.. men tyvär så har jag ingen lust eller ork =(

imorn blir nya tag! =)

Nu kommer iaf mina bilder. 98,7 kg =) Ja jiises, hemskt att se, men jag står för det =)

 

hej hopp gummisnopp

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej!

Bra jobbat, du har klarat dag tre och det sägs vara den jobbigaste dagen första veckan. Själv är jag på vecka 3 och 16:de dan.

Choklad är jättegod och vanilj fungerar bra. Grönsaks- och kycklingssopporna tycker jag är jättegoda! Har du testat mintchokladen?? Den är super! Hade också velat ha en crosstrainer, funkar dom bra?

Modigt av dig att lägga utbilder!!

Keep up the good work!

2009-08-20 @ 20:37:40
URL: http://lillskorven.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag tycker att dom första dagarna mest var jobbigt för psyket, att inte tugga nån mat å dessutom se på då gubben å sonen äter. Men annars tycker jag alla dar har i princip sett likadana ut. Några dar depp å några pepp.



Lättdryckerna har jag inte druckit så mkt av...blev bara inte så att jag beställde dom nu senast...men citus eller citron tycker jag va god...å det blir ju hur lätt som helst att få i sig vattnet då!!



Sedan dag ett har jag varit ute på vägen....är en riktig soffpotatis men har verkligen bestämt mig så nu går jag varje dag....ca. 30-40 minuter blir det. Ibland blir det två pass/dag. Har fått låna ett par gåstavar så nu blire ännu jobbigare. Men det är ju bara bra!

2009-08-21 @ 06:25:33
URL: http://lillskorven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0