dag 19 =)

Ah.. dvs en omstart men jag räknar allt i ett svep! alltså jag har ju ätit i tre dagar och nu är dte ren kur igen! dagen har gått bra.. HUNGRIG SOM FAN!!!! men jag har överlevt ett pizzasuug.. men  men.. life is a bitch:P
.
.
Snart dags för sängen.=) ska bli såååå skönt.. jag vill bara sova natten igenom och sen vakna och dricka min shake.. för min mage kuurrar som bara den!!!!
.
.
Okej. ioch med att jag har ätit så tänker jag INTE väga mig förens på söndag!!! =) =)

Dag 19!

Ja nu är jag tillbaka.. och dagens första shake är drucken!!
.
.DET KÄNNS BRA!!! =)
.
.

dag 18!!

ja detta var då tredje dagen jag åt och jag lider av sjuk ångest och bitterhet för att (ja jag slänger all skit på henne) dne där jävla kärringen tyckte så!! aah jag får iaf börja å ny jävla kula!!! för jag ha då inte ätit som man "ska" :S.
.
.
idag har bl.a ätit bullar, mjukglass och mat!! ja men grattis mia!!
.
.
IAF!! så IMORN ÄR JAG FIT-FOR-FIGHT!! kl 8, en shake.. innan 11 1 liter vatten... kl 13 en shake.. kl 14 1 liter vatten. kl 15 en liter vatten.. kl 20 en shake!!! jag tror tillochmed att jag har schemat lite halvt som halvt i huvudet!! BRA MIA!!! nu jävlar.. BEACHEN 2010!! snygg sexig smal brutta eller en feeet fläskig kossa... VALET ÄR ENKELT!!! HÅÅÅRDA BUD NU!!! nu ska ingen kärring få köra över mig!!!!!!!!!
.
.
.
föresten så vill jag bara be om ursäkt för mina glesa bloggningar, men jag har faktiskt slocknat senast 21.15 på kvällen och har inte ens öppnat min dator. :D man blir trött på småbarnsavdelning =) men bättring bättring! =)

dag 16 och vecka 3

idag har jag varit tvungen att äta mat, jag har nämligen inskolning på dagis och fröknarna är mindre glada av att jag inte äter!!! =/ BAJS OXÅ!! nu känner jag att jag tappat greppet!! =(
.
.
Sen så vill jag hellre inget annat än att ÄTA ÄTA ÄTA för att nu jävlar skiiiter sig allt med bilen. JA; Here i come.. KÖRFÖRBUD!!!!!!!!! PISSS PISSS PISSS!!!!

Vecka TRE och dag 15

Dagens vikt: 86,6 kg = -14 kg
Midja(navel) 100 cm =  -14 cm
Överarm Hö 33 cm = -2,5 cm
underarm Hö 26 cm = -3,5 cm
Lår Hö          66,5 cm = -3,5 cm
Vad Hö         41,5 cm = -2 cm
Hals             36 cm = -3 cm
Handled Hö   18 cm = +/- 0 cm
Fotled Hö      23,7 cm = - 3 mm
Knäskål Hö   40,5 cm = -3 cm
Bröst           109 cm = -10 cm
Under Bröst  94 cm = -6 cm
.
Låter helt galen, men 47,8 cm runt hela kroppen är borta!!! tänk och lägga ut en sån lång fläskvalk bara rakt pladask på golvet! =)
.
.
.
Nu är jag iaf ashungrig och ska ta min första shake och sedan fixa i ordning mig för att sedan dra mig och barnen in till stan och leka. =)

Vecka 2 och dag 14!

jag ändrar ränknesätten. Jag skriver vilken vecka jag ligger på och vilken dag det är sammanlagt! enklare så! =)
.
.
TYVÄR TYVÄR så fuskade jag igår. tråkigt men sant! ÄRLIGT om inte=), det blev iaf en liten tallrik med kycklinfilé, potatiskroketter och bea-sås.  men men.. SYNDEN STRAFFAR SIG SJÄLV! och jag fick vad jag förtjänade.. känns inte som om jag vill göra om det! det var lite jobbigt att börja idag igen.. men gick jättebra. dock är jag sjukt trött på dessa söta snuskiga choklad.. jag får för mig att den ger mig större hål i tänderna än vad jag redan har :/
.
.
INBILLNING KAN MAN DÖ AV!!!
.
.
;P, men nu är det hårt igen, kan oxå tillägga att jag haft en del svimningskänsla till och från, så känns som det försvunnit för ett tag nu när jag ätit.  men nu är det hååååååååårda bud!
.
.
dock fick jag som straff av min konsulent att bara väga mig på söndag nu.. men TYVÄR måste jag väga mig imorn, för jag skriver ju upp varje söndag min vikt samt att jag mäter mig. såå jag måste väga imorn.. känns som om jag inte vill.. haha vågen kommer att göra mig besviken!!!! *hoppas inte*
.
.
aaaah nu börjar dom prata kaffe på tvn.. nu vart jag sugen. och ashunrig är jag med.. så dags att äta ;)
.
.
Felåt at ja icke skriva så ofta:P
.
.
.
.
FÖRESTEN, dags för en ny bild kanske????? IMORN??? om jag kommer ihåg =)

kom på en sak =)

och det är vad jag var sugen på tidigare idag, EN ÄGGMACKA MED BACON:. typ donkens egg mcmuffin!! SÅÅ GOOTTT!!! DEGIGT BRÖD; TJOCKT ÄGG, BACON:.. OJ OJ OJ!! MUMS!!

vecka 2 och dag 4!

halloj! jag har verkligen inte orkat att öppna min dator och skriva inlägg.. jag är helt slut på dagarna och fryser som en gnuu på kvällarna!!! uh jag blir galen!!
.
.
jag kan då tala om att både igår och idag har jag haft riktiga pissdagar, jag har varit sååå sugen på pizza!! usch usch usch..  idag har jag varit sååå sugen på.. hum nu kommer jag inte på men typ något som. "jaha, var du inte sugen på något annat.." hehe..  just nu läste jag om att det finns en laktrisfestival i stan..haha det verkade lovande och jag blev sugen på laktrisfisk =) MUMS!
.
.
jag ska erkänna att det var nära att jag köpte pizza igår.. inte för att jag hade orkat att gå ut.. men hade jag orkat så hade jag gått ut!! =) men i didnt!!!
.
.
JAG ÄR SÅ STOLT ATT JAG HAR SNART KLARAT 2 VECKOR UTAN FUUUUUUUUUUUUUUUUUSK!!!!!! *klappar händerna*
.
.
igår kan jag oxå tala om att vågen gjorde mig ledsen, jag gick upp från 87,7 till 88,5 och jag kände bara hur jävla dåligt jag mådde pga det, men idag så kändes det som jag var tvungen att väga mig för att kolla så att det går åt rätt håll.. och javisst.. 87,5 KG!!!
.
.
HELT AMAZING!!!

V.2 dag tre!

detta går sjukt bra. MEN... det finns alltid ett MEN!
.
.
Det är nämligen såhär att jag lovade sista dagen på vecka ett, att jag skulle inte ens smakprova på hela veckan,. inte en enda tugga skulle slinka in i min mun..  och som belöning skulle jag få ett biobesök nästa vecka.
.
.
MEN MEN MEN idag så köpte jag en sushilåda till mina två smååpluttar och de åt men inte allt. och jag tänkte bara "ah jag kan inte slänga så dyr mat, jag måste äta upp det.. jag kan inte slänga det" men NEJ JAG ÅT INTE UPP DET, men jag kände att jag var tvungen att smaka en pytteliten bit av laxen, typ storlek på 5x5 mm stor =)
.
Var ju inte så farligt, men jag bröt mitt löfte om att inte ta en enda tugga!
.
.
Allt känns iaf jättebra, första veckan var BEDRÖVLIG men nu går det bra bra.. dock har jag ibland småsug efter mat, men hanterbart, och det kan fortfarande vara lite jobbigt att sitta i en grupp och titta på när andra äter, dock inte under fika på cafe.
.
.
Men allt rullar på och dagens vikt var 87,7 kg.. GISSA OM JAG HAFT ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA HEEEEELA DAGEN!!! =)

Vecka 2 och dag TVÅ =)

Det går lättare och lättare må jag säga!
.
.
Dagens problematik; vi var på picknick i aspuddsparken och innan dess stekte jag korv och jag bara kände för att smaka.. men icke sa nicke.. jag skit it =) sen så på kvällen har jag lagat MITT LIVS FÖRSTA UNGSTEKT FALUKORV!!! och den såg god ut!! =) mums! men jag smakade inte, tyvär så var jag tvungen att doppa mitt lillfinger för att känna så inte tomatkrossen var för salt;) haha men dte räknar jag inte som fusk, det var ju max en 30;dels kryddmått! hahah.. kan ju knappats ha förstört något!
.
.
Men i övrigt har jag druckit tre liter dricka och 3 drinkar! BRA MIA!! Jag är såå stolt över mig själv!!!!  *klappar på axeln*
.
.
Nu ska jag sova =)

VECKA TVÅ, DAG ETT!!! :P

whoohooO!!!!!! Kan fan inte fatta det, jag har klarat en HEL VECKA UTAN ATT ÄTA EN MÅLTID!! jag är STOLT!!!! =)
.
.
Kitty: tack för kommentaren, det känns faktiskt som om man är en bitch mer ån 100 % av tiden, men som du säger, MAN FÅR DET NU!! =) tär på krafterna =)
.
.
Dagen har gått galant! jag blir så stolt när jag klarar av saker och som min konsulent säger "det blir lättare med tiden" jo jag känner det.. jag "ältar" faktiskt inte saker och ting.. i veckan så kunde jag tänka på mina val hela dagen, men nu så är det som  att när situationen är över så är valet borta. känns super.
.
.
Idag har jag varit på skansen med mina två små underbara barn =) superkul, vi hade picknick med blå tjockpannkaka och det var lite kämpigt att mata den yngsta och hela tiden plågas av att jag faktiskt kan stoppa en bit i munnen. MEN NEJ TACK!!!!
.
.
Igår när jag bakade pannkakan så åt jag en liten bit började med att jag smakprovade två tre ggr, men sen så kunde jag inte hålla mig så tog en liten bit.. MEN VILKEN ÅNGEST.. sen efter det så hade jag lovat sedan en vecka tillbaka en polare att jag skulle baka min kladdkaka utan ägg.. så jag gjorde det för att ett löfte bryter man ju inte..  och resulterade att jag slicka skålen plus smakade en bit, och usch usch usch vad jag mådde illa.. den var sååå söööt.. och så äckligt det var!! IH!! NO NO NO BIG NO!!!! men det var inga problem att inte äta kladdkakan idag, för den var inte god i min mening just nu. <Sköönt =)
.
.
efter skansen så åkte jag hem till min konsulent och visade upp mig;) barnen lekte med hennes barn.. superbra! jag fick mycket beröm och det känns som jag faktiskt varit väldigt duktig i veckan även om jag haft några "despyter"  (säger man så?) men en dag klarad och jag är nu sammanlagt  11.5 kg lättare och 37 cm mindre runt i kroppen! =)
.
.
Dagens vikt: 89,1 kg = -11,5
Midja(navel) 102 cm =  -12 cm
Överarm Hö 33,4 cm = -2 cm
underarm Hö 27,5 cm = -2 cm
Lår Hö          68,5 cm = -1,5 cm
Vad Hö         42 cm = -1,5 cm
Hals             37 cm = -2 cm
Handled Hö   18 cm = +/- 0 cm
Fotled Hö      24 cm = +/- 0 cm
Knäskål Hö   40,5 cm = -3 cm
Bröst           111 cm = -8 cm
Under Bröst  95 cm = -5 cm

god morgon!

Vilken natt!!!
.
våran hund delat med mamma har fått valpar i natt =) vilken grej och vilket kämpande!
vi 21.30 tiden drog jag till mamma för att hjälpa till att förlösa voffsingen Doris. kl 3.30 kom första bebben, 4.10 kom den andra, 5.02 kom den tredje, 8.42 kom den fjärde och den femte kom strax runt 9. Tyvär överlevde inte den femte stackaren =(
.
så det blev 4 tikar och en hane därav ena tiken dog. =(
.
detta resulterade till att jag varit vaken i princip hela natten och varit dödshungrig! så jag tog tre räkor och knaprade på, men sen började jag må asilla för att jag tycker verkligen inte om räkor. så i desperation så tog jag en bit kokt påskskinka för att ta bort räksmaken. ja. det kanske kallas fusk, men jag var galet hungrig =)
.
.
så vi hoppas att vågen är snäll mot mig imorn! =) och då ska jag också till min konsulent! =) whoohoo! =)
Nu ska första shaken drickas och lite vatten =)

DAG SEX!!! Joobbig jobbig!

Ah en mycket jobbig! har varit jobbig hela dagen.. vakna med jobbigt! KUL! Noooo!
.
.
Dagen har iaf gått igenom, jag har en shake kvar och jag har nu druckit 3,5 liter vatten/saft! INTE ILLA! kan ju också tala om att jag börjat dricka en liter vatten och inte bara tre liter saft.  så nu ska jag börja jämna ut saft och vatten. =)
.
.
men mina motgångar har idag varit då jag å min gubbe tjafsa om donken. han ville dit och äta och jag vart sur och sa att han inte fick, då blev han sur. visst visst förstår jag honom att det är jobbigt då jag bestämmer över vad han ska äta, men jag var ju faktiskt med och det är SKIT JOBBIGT att titta på! sen så tjafsa vi ett tag. och vi åkte hem, då vart jag så sur så jag åkte tilbaka och ställde mig i drive-in och så sa jag, "äter du så äter jag" haha usch vilken elak ragata jag är!! men vafaaaan, jag försöker att gå ner och han pratar smaskig mat! AJ AJ AJ!
.
.
han sket i dte och vi åkte hem och jag sov en stund, när jag vakna då ser jag gubben sitta och äta toast!! aaah min mun dreglar!!! "flottiga toast med smällt ost i... MUUUUUUUUUUUUUUUUUMS" jag tänkte fråga om jag fick smaka en tugga men sen så hejdade jag mig och sa nääää.. haha.. för tar jag en tugga så tar jag flera!!!!! jag känner mig själv fööör bra! ;)
.
.
sen kom vi till middagen och jag lagade missbildad ströbrödas torsk med potatis och hollandensås. fisken blev inte genomstekt från början så var tvungen att steka om skiten och då blev det mos! KUL! men det gjorde inget, bara barnen som skulle äta. men jag VAR TVUNGEN ATT SMAKA!!!! haha.. så att det var smak på det och att det var genomstekt. och så hur såsen smakade.. så jag tog tre tuggor där.. *att jag aldrig ska klara den dag utan några testade tuggor* men det räckte med tre tuggor sen var det okej.. lite jobbigt med just såsen, då det kändes som jag skulle kunnat dricka den:P
.
.
sen en sista sak.. jag testade att göra mousse på chokladshaken.. och jag säger bara en ska: FY FAN VAD ÄCKLIGT!!!!! det var det äckligaste jag smakat bland dessa shakear!! jag fick tvinga ner skiten! Iih får tillomed kväljningar nu =) jag hade ett grymt illamående efteråt men det löste jag med att slänga in två mintpastiller i munnen! =)
.
.
så har min dag varit och snart är det dags för sista shaken och lite te sen =)

Dag fem = dålig karaktär

Jaa jag blir så besviken på mig men ändå så blir jag stolt! VARFÖR I HELVETET SKA JAG STRULA TILL DET FÖR MIG??
.
.
Dagen har gått bra! eller jag fick en liten vajs till mellanmålet idag då jag skulle förbereda middagen med att steka två satser pannkaka! och jag är galet svag för just pannkaka! men iaf, jag hade inga problem  med att fixa och dona, men jag har märkt en sak med mig själv, att så fort jag får en motgång eller ett misstag som upprepas så tröttar jag och vill underlätta och bara proppa munnen full med mat!
.
.
så när jag stekte dessa förbannade pannkakor så blev alla en stor jävla klump deg. missbildade pankakor som var feta som en fläskkontlettsbit! sur som ett bi började jag smakprova skiten och fortsatte 4 tuggor tills gubbe fråga vad i helvete jag höll på med! då jag sa att skiten funkar ju inte, då kan jag ju äta den oxå! men så tänkte jag att, om jag kunde äta dessa missbildade pannkakor så kan väl övrig familj det med! det var ju fortfarande mat även om det såg bedrövligt ut. men det slutat iaf med att jag inte åt fler än 4 tuggor pannkaka och att jag fick en kurs hur man steker pannkaka utav min man! TACK! och jag klarade steka fina pannkakor de sista 10 styckena! =)
.
.
I övrigt har dagen gått bra!
.
.
sen måste jag få säga att människor som ni, bla, en som gått ner 22 kg på mindre än två månader! WOW säger jag bara, sånna som ni får mig att vilja fortsätta! att orka!
.
.
men att titta på dessa människor som är med i tvshop, jaa hej och kom och hjälp mig, det är väl reducerat i bildprogram i guess, "34 kg på 3 månader med att träna med detta.." tss.. BULLSHIT!!
.
.
CAMBRIDGE IS FoR REAL!!!!!

Tips på mix! =)

Snodde dessa mixade grejjs från en blogg =) Låter ju sjukt gott med MOUSSE!!!!! =)


Läskdrink

Jordgubb: blanda med apelsinläsk (light). 1 portion CK blandas med 1½ dl vatten, fyll på med 2 dl lightläsk. rör om och drick med sugrör.
Choklad+cola: Se hotmama.

Mjukglass
Mixa isbitar med de söta drinkarna, fyll på med lite vatten och mixa till slät konsistens.

Mousse
Vispa ut 1 portion CK med ½-1 dl kallt vatten. Om du inte står på ren kur kan du toppa med keso.

Ej ren kur
Du kan lyxa till CK soppor genom att blanda i räkor, grönsaker, kyckling och keso.
Shakes kan blandas med bår, frukt och saft.

Bad bad bad bad MEE!! MEN FAN VAD GOTT JAG MÅR!!!

Uj uj uj!! jag är en mycket dålig människa ibland, men det gjorde mig gott!! =D
.
.
Jag LOVADE ju att inte väga mig förens på söndag! men fasiken, jag vaknade i morse och bara tänkte "ah en pizza, en belöningspizza, en dag.. det kan inte skada" aah jag kan ta till alla knep och knåp fö ren bra anledning till VARFÖR jag ska få äta den där förbannade maten! jag började vidare fantaisera om viktväktarnas pirog och köttfärssås.. och då kände jag att "detta kommer att bli en jobbig dag"
.
.
Så jag bestämde mig för att väga mig så att jag har spräckt 90-gränsen! oh JAVISST! 89,4 KG!!!! WWHOOOHOOO!!!!!!! och sammanlagt har jag gått ner 11,5 cm runt midjan!! Yeeeeeees!!  MIN DAG ÄR GJORD!!!
Detta behövdes!
.
.
Hörs senare! =)

DAG FYYYYYRA!!

Whooooa!
.
Ja, eller vad jag nu ska kalla det! Har varit en bra dag, eller tja, eller jag ska inte klaga. men har varit på skansen hela dagen, så dessvärre fick jag bara i mig 2 liter vatten och 2 shake + SHAME ON MEEE!! men blev tyvär att jag smakade fem små pluttiga bitar pannkaka av barnen och två teskedar lasange.
.
.
Nu ska jag komma med en såndär dum undanflykt, men anledningen till att jag JÄMT (jobbigt med typ tvångsmässig tanke) måste smaka är för att när jag inte äter, då ger jag barnen sånt som jag oftast inte skulle äta själv, förutom den pannkakor då. Lasange, ja det är ju klart att jag äter lasange, men jag köper den aldrig på Lidl, Lasange Bolgonese! faktiskt helt okej!
.
.
men där är anledningen till varför! dålig undanflykt men ärlig! även också att jag smakar av för att det inte ska vara för varmt eller för starkt ibland. bättring!
.
.
Men jag måste säga DAGENS HÖJDPUNKT:

Nyss var jag i affären och handlade bullar! Nygräddade bakverk av alla slag.. Det luktade sjukt gott och det saftades i munnen, för några minuter så kändes det som "fan, ett winerbröd. Det kan inte vara såå farligt" jag funderade och funderade i affären och jag började tänka att "då kan jag ta några godisbitar, winerbröd, smörgås om jag ändå skulle förstöra dagen" men när jag gick förbi bakverken igen på väg mot kassan så slog det mig. "smal och snygg i sommar eller äta det här"

.
.
Sen så måste jag erkänna en sak till!!!!!! Jag vägde mig idag!! haha jag lovade ju att inte väga mig förens imorn, jag vet! men nu är det ingen vägning förens på söndag!! HÅRT!!!
.
.
.
Sen så vill jag också utbringa ett tack till Min kära Konsulent som är guld guld guld!
Nämligen så att jag skickade ett sms till henne och skrev. "NU VILL JAG TRÖSTÄTA" då fick jag som svar "Nej nej nej du ska inte äta, du klarar det här" då svarade jag tillbaka "jo nu finns det ingen annan utväg! vagnen har pajat ihop totalt och hur ska jag då kunna rulla fram två barn?" då ringer min konsulent och säger : "du, jag har en dubbelvagn som du kan få låna"
.
.
Jag säger bara!! HON GJORDE MIN DAG BRA IGEN!! Det fanns Ljus!!
.
.
TACK FÖR IDAG!! =)

Dag TRE!!

Wooooow!! asså jag tror inte mina sinne ;) jag har klarat dag tre UTAN FUSK! eller okej, jag var tvungen att smaka på en konserverad hel champion som stektes som dottern önskade. var tvungen att smaka om det smakade okej. men det smakade ju SKIT! och  dessutom fick jag ångest efter av att jag smakat den!!! =/
.
.
men men dte är nog ingen större skada skedd! =) men jag måste säga att det gör ont i hjärtat av att inte veta hur mycket man har gått ner. jag är besatt av vågen! MEN jag har LOVAT att inte väga mig förens på TORSDAG!! iih aslåång tid kvar! =)
.
.
men som sagt dagen h3ar gått asbra,  tre liter vatten och tre shake har slunkit ner i min mage! =)
.
.
föresten, kommit på ett problem! Imorn ska jag till skansen för en hel dag, dvs 9- 17,, 18 och jag vettefaan hur jag ska lösa tre liter vatten och tre shake på dessa timmar. eller tjaa.. en liter vatten/saft + en shake på morgonen NO PROB. samma på kvällen NO PROB, men den sista litern och shaken vetefaan hur jag ska få in, pallar verkligen inte att springa på toan en gång i kvarten! :S men det löser nog sig! =)

Dag TVÅ!

whoooho! STARS HERE I COME!
.
ja, dagens sista shake ska intas nu, har dock blivit lite förskjutet idag, BAD MEE! men var lite svårt att dricka en liter vatten och man inte har toan nära sig inom 10 minuter., men allt vatten är drucket! =)
.
så dagen har gått galant, och jag har trånats efter kebabtallrik.. tanken har flödat om hur gott hade varit och jag tillochmed kände doften av det fastän det inte fanns någon i närheten. det kallar jag inbillning! och vet ni hur jag klarade mig igenom tanken!? Jag tänkte "om två månader så kan jag EVENTUELLT vara 28 kg lättare"  så sa jag för mig själv 100 ggr om.. och tillslut så kändes det som "tja, en kebabtallrik, fine! det slinker ner gott i magen, jag har hela livet på¨mig att äta den där förbannade kebabtallriken sen"
.
.
Kändes skitskönt!

Vilken dag! =)

Ja, En STJÄRNA för mig!
.
en shake kvar och allt vatten är drucket! *high five*
.
.
så kl 20:00 blir det en sista shake och vid 21 är det dags för Te =) jag är helt klart imponerad av mig själv att jag faktiskt klarar av detta och idag UTAN problem.
.
Idag har jag tackar nej till två festligheter som händer i helgen och jag är grymt stolt över det! =) dessutom lagade jag mat till barnen UTAN att bli besatt av maten =) *stolt*  men jag ska inte ljuga, jag var tvungen att smaka den konstiga kycklingkorven jag köpte för en billig peng, så kändes som om jag var tvungen att pröva om den var okej att äta för barnen så den inte var stark eller vedervärdig =) det blev en pyttekorvbit på 1/2 cm storlek. Inget att bråka om hoppas jag! =)
.
.
men jag måste bara få säga.. FAN VAD JAG PINKAR!! haha jag gör inget annat än dricker och pinkar! =) men Ut med slaggen..  Ut med det! =)

det pirras i magen!

ja, det är helt sjukt, frågade lite bland CK användare vad de har gått ner i vikt. en har gått ner 13,5 kg och en annan har gått ner 13,9 kg på EN MÅNAD!!
.
det betyder att om vi låter oss leka med tanken att jag går ner 14 på en månad. Två månader motsvarar 28 kg. alltså skulle min lekande tanke och mitt tålamod och att våga tro på att jag klarar detta så skulle detta innebära att jag väger 65 KG OM TVÅ MÅNADER!!!!! DET om något är helt galet men så sjukt fantastiskt att det är för bra för att vara sant!
.
ja, mitt hjärta slår dubbelslag och magen pirras! MINDRE STORLEKAR HÄR KOMMER JAG!! =)

Dag ett! ;)

Yes sir!
.
.
nu har jag faktiskt skrivit schemat fint i ett dokument, sen ska jag plasta in det! Jag har även gjort ett schema i fickformat ;) så nu finns inga möjligheter att fuska!
.
.
"

8:00 Kakao + kaffe

9:00- 11:00 1 Liter vatten/funlight/bubbelvatten

Lunch Te

13:00 Kakao

14:00- 15:00 1 Liter vatten/funlight/bubbelvatten

16:00 Kaffe

17:00- 18:00 ½ Liter vatten/funlight/bubbelvatten

18:00- 19:00 ½ Liter vatten/funlight/bubbelvatten

20:00 Kakao

21:00 Te

22:00 SKICKA ETT SMS OM HUR DAGEN GÅTT, VAD DU STÅTT EMOT OSV.

23:00 Läggdags

 

VÄGNING:

Söndag, Tisdag, Fredag – Morgon utan kläder och nykissad

 

BELÖNING:

Varje dag ska jag få en STJÄRNA ifall jag inte fuskar, med sjuk STJÄRNOR i sträck belönas jag med något mindre ting. Ex: ny fin kopp/glas, nya örhängen eller dylikt."

.

.

sen så håller jag just nu på att skriva upp mina mått och vikt i ett kalkylblad.


Dagens vikt: 93.0 Kg

Midja(navel) 105cm
Överarm Hö 34 cm
underarm Hö 27,5 cm
Lår Hö 70 cm
Vad Hö 42,5 cm
Hals 38 cm
Handled Hö 18 cm
Fotled Hö 24 cm
Knäskål Hö 41,5 cm
Bröst
Under Bröst 100 cm

 


dags att sova och vakna med ett leende på läpparna!

Ja det är så det ska vara, jag ska ju le för en lättare framtid;)
.
.

så nu säger jag god natt och sov gott!
.
.
syns imorn med vikt, mått, schema och ev mål =)
.
.
YES SIR!

Min konsulent är GULD VÄRD!!

det ska gudarna veta!
.
.
Världens bästa konsulent och en av de få människor som faktiskt är värd guld!.
.
.
Jag kan faktiskt inte förstå att hon ens orkar kämpa med mig, men hon gör det och det gör att jag få hopp om att jag kan och att någon faktiskt TROR på mig att jag KLARAR DETTA!!
.
.
Var hemma hos min konsulent idag och pratade om mina vardagliga problem om hur mycket ja har att göra och att allt känns piss. och jag förklarade för henne att det bästa vore om jag blev inlagd på sjukan och jag blev serverad "drick det här" "drick det här" "nu ska du dricka det här" osv..  vad skönt att slippa ta ansvaret! och då så sa hon, "då gör jag ett schema som du ska FÖLJA STRIKT" *YES SIR* =)  så nu har jag ett schema som är gjort för mig, för min vardag i en vecka framåt sen ska jag tillbaka igen!
.
.
.
TACK TACK TACK!! =)

det kittlas i magen..

.. av tanken på att jag ser andra lyckats gå ner 50-60-70 KG!!! helt sjukt!
.
.
just sånt får mig att känna att "DET HÄR KLARAR JAG OCKSÅ AV" för det är fan vad jag ska göra!
.
.
det är slut på att vara familjen fetknopp, slut på att vara vänskapskretsens fetknopp, det är slut att vara den flåsande grisen som jämt är lat! DET ÄR SLUT NU!!!!
.
.
.
Jag tänker inte se ut såhäääär om några år!!! (lånad bild)
Jag ska se ut såhär.. SÅHÄR SKA JAG SE UT!!, SNYGG, TUFF, SEXIG.. HOT!!!!!

nu nu nu..

"ja ja ja" så tänker ni.. men fan nu har jag fått ett schema skrivet av min konsulent.. det borde väl ändå jag klara av! =)
så imorn blir det NY VIKT, NYA MÄTNINGAR, och NYA MÅL!!! och att schemat skrivs ut! =)

RSS 2.0