HEj hopp!

idag har jag desvärre inte ätit någon soppa alls :S surt.. men men.. på måndag.. på måndag !!! då är semestern slut! Tyvär,.. men bra tycker jag.. då finns det inga ursäkter längre för fusk! =)
idag har jag varit i tyskland.. SUperkul!! =) blev att spendera 2500 på alkohol! =) whoho... snacka in om att man kommer bli aspackad på typ ett glas vi när man gått på ren kur med CK sen.. haha..
Jag tänkte.. vad tänker ni belöna er med när ni är klara med viktminskningen??

Kommentarer
Postat av: Emma

Kom igen nu! Vi har ju varit så duktiga men jag har fallit för frestelsen också. Igår snodde jag en sked stuvade makaroner då ingen såg på. Som en tjuv!! Det är sjukt hur man fungerar nu... Ikväll är jag bjuden på fest...å tackade såklart ja. men kom på att det är ju inge bra att dricka då jag går på Ck...å vill ju inte fröstöra den fina viktnedgång jag haft hittills. Kom igen nu...på mpnda är det en ny vecka, nya tag för viktminskningen.

2009-09-05 @ 11:56:20
URL: http://lillskorven.blogg.se/
Postat av: Veronica

Jag ska köpa JEANS... Och en massa andra kläder. Behöver täckbyxor så jag kan leka med barnen i vinter. Har inte kommit i några hittills..



Jag har tjuvätit några ostskivor. Men vete fan om det är värt det, blir ju bara sugen på en massa mer...



2009-09-06 @ 21:11:14
URL: http://smalmidja.blogg.se/
Postat av: Moonweb

Jag ska köpa jeans och kläder, min man har lovat mig kläder för 5000kr när jag nått mitt slutmål (18kg kvar nu). Men som mellanbelöningar brukar jag köpa en bra bok, tidningar, nytt smink, gå på bio eller något annat som inte kostar så mycket. Mellanbelöningar är viktiga för att hålla motivationen uppe! Dessutom lär man ju sig nya sätt att belöna sig själv, förr var det alltid fika eller tårta eller choklad...

2009-09-07 @ 16:40:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0